Results 1 to 10 of 10

Default internet connection..

good afternoon fellow istoryans...
    naa ko question mga bro... ngano diay na ako PC.. dili stable ang internet connection through Wifi.. ako gamit kay TP-Link na 300mbps na wifi adapter.. mag putol2 siya... kusug ang connection.. pero mag putol2 every 4-5mins siguro.. nya mubalik ra dayon like maputol rag di kaabot 10 seconds.... pero sako cellphone which pariha ra ang distance sa wifi router.. di hinuon mag putol2 stable nuon kaayo. same ra ang speed nila sa PC nako... unsay problema ani master? any suggestions? or mga tambag?? di kayo ko techie gud... DAGHANG SALAMAT fellow istoryans!

virus ni siya or something

di ko sure pero try daw update imu lan driver basun ma ok ra...

unsa gamit sa imo pc wireless or wired? kung wireless try to check your wireless adaptor. a re installation will do the job.

pci-e wifi? o wifi dongle?..ang mga wifi dongle dali ra ma overheat mao mag putol2x. .

^^^ possible sad nga magtarog2x ang usb port nimo/dli kadaug maong magputol2x..

or plain naai guba

Quote Originally Posted by Dansuy View Post
    di ko sure pero try daw update imu lan driver basun ma ok ra...
    bro.. unsaon ug update sa lan driver
    Quote Originally Posted by ramzness View Post
    unsa gamit sa imo pc wireless or wired? kung wireless try to check your wireless adaptor. a re installation will do the job.
    wireless bro... bro lisud ma i re-install kay ang pc jud na gi installan sa router kay naa man sa office
    Quote Originally Posted by mcboogle View Post
    pci-e wifi? o wifi dongle?..ang mga wifi dongle dali ra ma overheat mao mag putol2x. .
    bro..... wala ko kasabot bahin ana... ako ra nahibaw.an kay maka internet ko nya walay internet cable. kundi wifi ra...
    Quote Originally Posted by Iamalbertrebs View Post
    ^^^ possible sad nga magtarog2x ang usb port nimo/dli kadaug maong magputol2x..
    okey raman ako USB port siguro bro.. kay ang uban nako devices di man ma eject or something.... ang kani rajud wifi adapter... usahay sad na bisag naka on nag siga ang green light sa TP-link... mo disconnect ra siya.. unya mo sulti ang system na.. "pls connect adapter" bisag naka connect na nya nag siga gihapon...
    Quote Originally Posted by kokong View Post
    or plain naai guba
    nag libog kos problem mga bai.. kay sa ako cellphone... di jud mag putol2x ay... unya sa PC mag putol2 nuon... ang PC sad sako maguwang okey kayo ihaya.. pariha sad mi ug wifi adapter gamit....

then ang main router bai kay naa amn sa pikas balay... unya nigamit ramig taas kayo na internet cable gi connect sa main router.. unya nag butang mi sa balay ug lain na router which naka connect through internet cable sa main adapter.. para naa internet amo house... ang ako PC rajud magka DC2x... sako maguwang nuon okey kaayo...... hasta sad ako cellphone... hahay... goodbye online games jud ko ai..

ilisi imo adapter hehehhee....

Quote Originally Posted by tan2k11 View Post
    ilisi imo adapter hehehhee....
    bro.... kaduha najud ko nag ilis...1st nako adapter kadtong buffalo adapter 150mbps. pero di gihapon madala.. then ni ilis kog internet cable... okey man unta.. pero nireklamo ako mama ug maguwang kay samok kayo di matarung ug sira ang pultahan... karun mao nani TP-link na 300mbps na adapter....

Junior Member
    pag wired nlng padung sa imu pc gikan sa router na naa sa inyu balay hehe

11.    Advertisement