Results 1 to 10 of 10

Thread: RAM problem

Default RAM problem

Akong MOBO is P4M800PRO-M2 (V2.0) specs here

2 ka DDR2 533 ang RAM akong gigamit (1x256MB + 1x512MB)

mo upgrade ko sa akong RAM pero ala mn kd baligya nga DDR2 533, pde ra DDR2 667 akong gamiton?

nagpalit ko 1GB DDR2 667, akong gisagol sa 533 nga 512, mo boot xa pero mo restart..

if ang 1GB DDR2 667, no beep xa..

meaning, di jd ni pde if dili 533 akoa?

any ideas mga bossing?

tan-awa sa imong mobo bro...kay pariha ta ug board.....
    DDR2 533 man ang ma recognize niya...

naa man daghan baligya ddr2 533 bro...naka palit ko sa SM last 2months....

by the way p4m800proM2 only got 2 slots for RAM right? (1gb each slot rana bro basin ma sipyat ka ug palit)
    kay naka try ko palit double sided nga RAM 2gb dli mo detect sa akong board ang 2gb..1gb ra iya gi detect sa 2gb nga akong gi palit nga RAM...

SEE THIS: https://www.istorya.net/forums/comput...v-2-0-ecs.html

ako rato gisuwayan if ok ba ang 667.. dili jd diay pde bai?

sayang oi.. baligya lang ni nako balik

depende na sa mobo bro like sa imoha basin dili jud na pwede, ang ma detect ra ana bro ang slower nga ram which ang 533 e adjust ra na sa mobo ang 667 para mag match sa 533 thats why ma unstable na ang 667 but sa akong gika-ingon depende na sa mobo. pag canvass na lang i am sure naa baligya ana sa sm. for the meantime ayaw lang sa na gamita imong 533, ang 667 lang sa gamita kay sayang then kung nana ka budget pun e na lang usa ka 667

Quote Originally Posted by dongzkie View Post
    depende na sa mobo bro like sa imoha basin dili jud na pwede, ang ma detect ra ana bro ang slower nga ram which ang 533 e adjust ra na sa mobo ang 667 para mag match sa 533 thats why ma unstable na ang 667 but sa akong gika-ingon depende na sa mobo. pag canvass na lang i am sure naa baligya ana sa sm. for the meantime ayaw lang sa na gamita imong 533, ang 667 lang sa gamita kay sayang then kung nana ka budget pun e na lang usa ka 667
    ang blema bro, di mn mogana if ang 667 akong gamiton.. T_T

i think ang maximum speed limit niya kay 533 ra swerte ka maka timing ka atong mga ram na mo underclock diritso kay ang uban dili compatible mo underclock so di mo gana. katong sa intel atom kay 533 man ata to pero gi underclock niya ang 800 to 533 para mo gana siya pero kingston ug corsair ra ako na try na ni compatible siya wa ko ka try sa laing brands.

sayang.. pde ba kaha pailisan ni nako kingston ang akong samsung nga ram sa?

naa man 7-day direct replacement.. suwayan nako if mo underclock ba sa kingston.. hmmmm

@TS mas maau dad-a imong unit didto yup 7 day sakto na pwede pa kaau na maskin malapas pa pero dili na sayun. anyway asa nimo gipalit? kay lahi2x ug policy ang mga stores.

@isko: unsa pasabot underclock? noob question.suri. hahaha! :P

"Underclocking" also known as "Downclocking" is the practice of modifying a synchronous circuit's timing settings to run at a lower clock rate than it was specified to operate at.

Underclocking - Wikipedia, the free encyclopedia

11.    Advertisement