Page 10 of 14 FirstFirst ... 78910111213 ... LastLast
Results 91 to 100 of 132

kung business minded ka boss why not try it bahalag mo start ug gamay..

im doing it bro, im stil learning.. at least motuyok na ang money eventhough gamay sya.. ang dli lng nko ganhan kung modako na, naa nay government requirements n public officials harassment, nways ana jud, dats wy its not dat easy.. just use ur head lng jud..

Quote Originally Posted by ed168III View Post
    im doing it bro, im stil learning.. at least motuyok na ang money eventhough gamay sya.. ang dli lng nko ganhan kung modako na, naa nay government requirements n public officials harassment, nways ana jud, dats wy its not dat easy.. just use ur head lng jud..
    like what man imong gi kalingawan karon boss. pm me

Quote Originally Posted by john2116 View Post
    wakekeke.. brad ..... naa koy na kita nga nindot brad about ani imong gi post.....

ang lcd tv diri kay tag 25,000 - 30,000 pesos 32" dala nana padala ug tax(45 days) .... naa koy na dunggan na mahal man kono kaayo dha ang lcd tv. mga 50-60 daw ang 32" pero wala pako kabalo ana.... unsa kaha.?? tinoud mahal ang lcd tv? hihihih thanks sa reply daan....
    @john2116... nindot nga plano kay buy & sell... pero very risky kaayo ni... kay ang LCD TV is one thing nga mo depreciate ug dali. In 45 days.. wa ta kahibaw na mo barato ug kalit... Nahiktabo nani sa ako sis.. ni palit siya mga SD Cards sa singapore kay mas barato ang price that time kaysa Pinas.. Iya ta to e sell dri.. pag balik niya Pinas.. weeks lang gani.. grabe ni drop ang price sa mga SD Cards. Wala na mahalin. Lost about mga 10K.. May gani SD Cards ra.. dili kaayo mahal na investment. Pero LCD TV's... mas peligro kay mas mahal... Imagine lang ang 17" LCD sauna is about 20T+ karon is makapalit naka ug less than 10T... And karon naay mga 32" LCD TV na 25T - 40T... so hinay2x lang kung mao ni imong plano.. just my advice.

Quote Originally Posted by darkcrux View Post
    @john2116... nindot nga plano kay buy & sell... pero very risky kaayo ni... kay ang LCD TV is one thing nga mo depreciate ug dali. In 45 days.. wa ta kahibaw na mo barato ug kalit... Nahiktabo nani sa ako sis.. ni palit siya mga SD Cards sa singapore kay mas barato ang price that time kaysa Pinas.. Iya ta to e sell dri.. pag balik niya Pinas.. weeks lang gani.. grabe ni drop ang price sa mga SD Cards. Wala na mahalin. Lost about mga 10K.. May gani SD Cards ra.. dili kaayo mahal na investment. Pero LCD TV's... mas peligro kay mas mahal... Imagine lang ang 17" LCD sauna is about 20T+ karon is makapalit naka ug less than 10T... And karon naay mga 32" LCD TV na 25T - 40T... so hinay2x lang kung mao ni imong plano.. just my advice.

and one disadvantage kng sa gawas gkan is the warranty.... kng ma guba pa dala pa nmo so mo take napod ug time.. hassle na kaayo.. cguro mahal ta gamay dri but after sales service mas pabor ky naa ra dri mo claim.

back to the topic: kng naa ko 300k mo invest ko business but still mo gawas ghapon ko... 300k this days gamay sipyat sa negosyo hurot ra dayon... and one thing also ang 300k dali nalng jud na ma hurot karon panahona kng dli ka kybaw mo dala sa kwarta

wow thanks mga pre...... cge lang ngita kog lain ventures.. wakekekekek... basta mag negosyo gyud ko dili madugay.. salamat sa inyong mga tabang mga pre.... kong naa pamoy ika share pls share... THANKS

@john2116, suwayi ang business sa IMG.. naa mi office sa Dubai.. don't know where.. mangutana pako. Maybe ma interested ka sa business.. try lang.

Quote Originally Posted by darkcrux View Post
    @john2116, suwayi ang business sa IMG.. naa mi office sa Dubai.. don't know where.. mangutana pako. Maybe ma interested ka sa business.. try lang.
    ^ nglibog jud ko unsa na ang IMG. naa ko officemate na IMG member and ana xa dey conduct seminars pud daw about how to manage ur finances..aside from that, what do u guyz do?

@fallenFate.. mo educate mi about personal financial management.. mao na amo gi buhat.. labi na in terms of savings, cash management, investments, and everything related sa money. Pwede sad ni ma tawag ug financial literacy school.

Quote Originally Posted by nilo_pepito View Post
    john: mangutana sako nimo ha before ko mo suggest unsa diay status nimo diha sa dubai galisod diay ka diha diba tag 7 pesos/liter raman ang gasolina diha, kabalo ka presently mga taw diris pilipinas pwerte nang pangaplay especially dihas dubai or middle east kay ingon sila naa kuno tanang kwarta tibuok kalibutan padung diha because of oil kay gamiton man gyud na nato pagpadagan sa sakyanan diba kaya nato lakton nang kinse kilometros, pait na kaayong panginabuhi diri mahal tanan dili pagkaon lang, ako advice nimo pagkakaron langha kung naa kay problema sa present employment nimo diha you rather look for another employer there rather than having that option mouli ka diri i think its not worth doing samot nya nuon ma shock ka inig uli nimo diri bitaw bro chat langta e-add ko nilo_pepito@yahoo.com para personally maka istorya gyud ta huwat ko nimo sa mesenger ha thanks

bai mahal kaayo sa dubai ang cost of living

11.    Advertisement

Page 10 of 14 FirstFirst ... 78910111213 ... LastLast