Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Quote Originally Posted by xxSTARLIGHT View Post
    bnuangi sis. ipa agi ug joke imo pangutana niya..
    yah..mao jud cguro..pinakatawa daun bah..
    kung wa pa gani xa uyab..ingna lng gud nga "unsa kaha noh kung uyab tah?"
    katawa daun ka..eheheh..
    ana lng ka simple..tan.awa kung unsa iyang reaction..mailhan mn na nmo sa move..ehhehe
    gud luck nlng..

Junior Member
    thanks..

Quote Originally Posted by coolguyiam20 View Post
    hala..mshock ang laki ana..eheheh
    kung ako cguro ana ...speechless ko kung pangutan.on ko ana..eheheh
    forever d ay ka ma speechless? after a few minutes motubag sad tngali ka oi arn ma end na ang agony pd oi
    naa pd bya mi ryt nga mopagawas sa among mga gbati noh!

Quote Originally Posted by xxSTARLIGHT View Post
    bnuangi sis. ipa agi ug joke imo pangutana niya..
    sakto ni kay starlight sis.. hehe tried that nah jud.. dah mitug-an lagi daun.. hihihi.. m.u. stage kintahay mi ron.. ayee!!

observe him for months and try to make conclusion after observing hehehe

Quote Originally Posted by jky View Post
    i like someone, but i don't know if he likes me too..pero sweet mn kaayo xa gud..i am so confused.. huhuh

helf!
    remember sis know him much before going into a seryos relationship ayaw sa pag cge huna huna ana na naka gusto ba siya nimo not yet learn to control ayaw sa pagpa-dala dayon esepcially babae gud ka am actually sis bisan laki ko ha kasagaran mag bino-ang sa mga babae ang laki man gyud especially this days but actually di man pod tanan laki ing-ana ky ako gani reverse gani to ang nahitabo nako its very painful sa ako but i must move on and past is past most important is the present even though single nalang ko ani at least im ok happy especially this is my second life dapat man gyud patay nako milagro na lang gyud to gi taga-an goro kog second life ky na-a pa koy purpose i had still a mission and maybe someday i'll find the right partner but to tell you karon sad na panahon kasagaran pod sa mga babae ky appearance man ang tan-awon gud pero di man tanan babae ing-ana kaso lang lisod na pangita-on most important mas maayo man gyud na inner beauty tan-awon og una not the appearance going into a seryos realtionship you and your partner be together both must love, care ,comfort ,help, trusted, honest, respect og kamong duha malipayonmo og magka sinabot mo and also forgive to each other og both of you must have good attitudes, moves og style and also *** kana onya na lang na sa sakto na time kana goro minyo namo og ready namo sa inyong life ana

Junior Member
    .hehe thanks..

sis, guys love to flirt specially when they detect nga u like it. as uv said kabrobroke up mo lang sa bf mo. he might be just testing u kay naa pud biya ta weakness, labi na kay bag-o palang mo break sa imo bf, murag dali ra ta madani kay nangita man ta og someone to comfort us nga very affectionate sa atoa.try to evaluate first sis before jumping into decissions. kung consistent jud sya sa iya guinapakita nimo then maybe u can ask him paagi sa joke but be careful, be sure ready ka sa unsa man gani ang eresponse niya. may it be good or bad... naka experienced na ko ana nga situation nya wala jud ko nag ask or siya pud wala nag confessd, guin enjoy lang namo to nga set-up until ni abot nalang ang sem break dugay mi nagkita nya naka uyab nalang ko then siya pud, hehehe... nya karon nga nag matured na mi amo na hinoon to gui storyahan and we just laugh about it

naka relate ko ani na thread cause nakasuway sd ko ani na sweet and caring kau ang guy nako and crush jud kau nako xa...he make me feels that love sd ko niya but no words came out...and at the end narealize nako na nature ra jd d.i niya ang ing.ana and besides naa na sd d.i xai gf...

Quote Originally Posted by maitoots View Post
    forever d ay ka ma speechless? after a few minutes motubag sad tngali ka oi arn ma end na ang agony pd oi
    naa pd bya mi ryt nga mopagawas sa among mga gbati noh!
    ingon ana d.i ka maitoots??ehheeh
    mkatubag ko ana m.ingon nlng ko og"obvious bah??"
    daun kizz...ayeeeeeeeeehhh..kagilok bya..ehehhe

11.    Advertisement

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast