gnahan ko magpost sako pic before pero mauwaw ko! tskČ
wala ko nag-gym, swimming lang. hehehe
ayaw kaulaw maam! kami gani post2 bsag di nindot og lawas.
paspasa ni fred mu like sa post oh..wahahaha ma like sad ko...
bitaw mam post lang pra pang motivationsure ko daghan jud na mag Like
HI ISTORYANS, I'LL POST MY BEFORE AND AFTER PICTURE HA. I ACHIEVED THIS PHYSIQUE BECAUSE OF "BOXING". AFTER 3MONTHS(NO REST DAY, 4HOURS/DAY) OF BOXING AND BOXING STRENGHT AND CONDITIONG EXERCISES I WAS ABLE TO TRANSOFRM MY BODY FROM "DAOT" TO "MALAMAN UG LIKI". EVIDENCE? JUST LOOK AT THE PICTURE BELOW XD. NO GYM, JUST "HOME BASED" EXERCISE. NO PROTEIN SHAKES, JUST PROPER DIET. SLEEP ATLEAST 8HOURS/DAY.
![]()
Like sad ko kay master nzo na gud na
boss noel, pwede patabang nmu? dili kaau ko kasabot as speed squat ug pause squats...saon naku pag incorporate ana sa akong routine? say last set naku sa heavy squat, when ko mag speed and pause? naay percentage ana sa max squat nmu? how many reps pud...tabang tawn beh, ikaw man gyud technical kaau ani. ganahan unta ko mu 2x bodywt. akong squat without increasing my bodywt. ang recent naku routine rn kay...
1. warm-ups (goodmornings and if naay facilities ang gym, hypers...superset naku ug HIP thrusts or glute bridge) reason naku ani para ma stimulate una hip muscles naku kay if mudretso ra ko squat, dili kaau naku ma feel sa hips...
2. squats...
3. stiff legs...
4. bulgarian splits.
5. if naa pa kusog bilin or gas sa tanke ( leg press, extensions, and leg curls)...
is my program too taxing? i only do this once a week kay mao ra akogn lugar. salamat daan...ayaw lang sa ko pabayra sa imong PF pleasepobre kau ko ron.hahaha....