Page 1 of 5 1234 ... LastLast
Results 1 to 10 of 46

Default HELP!! Nasamad ko sa Taya nga Spring!! Ma tetanus kha ko ani?! Help me plz...

Helo! Gud evening sa tanan mga bro and sis.. Ngayo unta ko tabang kay kaganiha while nag repair og adjust ko sa spring nga gitaya na xa pro gahi dli ng inig hikap nmo mangatagak taya.. So intact ang rust sa spring.. Kron kau ako mn gi adjust amoa bamboo nga gate tapos ako gibinat maau spring.. Sus! Kron kay nasamad mna ako ring finger sa cuticle pa jud.. So ang samad kay slight line xa mga 1cm cgro pro nagDUGO xa maau unya perti ngol-ngola tungod cgro nga sa cuticle ko nsamad mao sakit og ngolngol.. Possible ba ma tetanus ko ani?need kha nko magpa anti-tetanus shot tomorrow or sa monday?TIA.

Possible gyud.

Pa anti tetanus shot asap. =)

Food Trail Junkie beyee's Avatar
    Blog Entries
    60
    Best thing to do with cases like that is go to the nearest clinic/hospital
    right away to be sure you're okay and not ask peeps in the forum.

Di man mi sigurado if unsa ka delikado imo nasamran bai.
    "People who love to eat are always the BEST people."
    Julia Child

Maorag exposed ra ba kaayo ang koral Bro,
    pero kasagaran sa maka-tetanus kana man tingaleng lansang nga naa sa yuta,
    pero paniguro lang lisud na kung ma-lock jaw utok ra bay atakehon ana nga kagaw.
    adto na lang ug doktor.

Sorry dpat diay sa Health Section ni ako thread.. Anyway tag pila kaha na anti-tetanus shot? Kung sa public hospital like eversley?dba government mana?any idea mga bro and asis.. Mods plz move lng ko sa ako thread if mali ni nga section. Tnx.

Quote Originally Posted by <SMILE> View Post
    Maorag exposed ra ba kaayo ang koral Bro,
    pero kasagaran sa maka-tetanus kana man tingaleng lansang nga naa sa yuta,
    pero paniguro lang lisud na kung ma-lock jaw utok ra bay atakehon ana nga kagaw.
    adto na lang ug doktor.
    Ambot lng pero Metal Spring nga nkasamad nko bro kay nsa kinatas-an man kay mao mna morebound sa gate if open xa kay ma close dba?so mao to.. Medyo ngolngol gyud xa til now ky sa cuticle mn gud ko nsamad pero gamay ra noon pro dugo gyud xa maau.. Ingon pa sko asawa normal ra daw na dugo maau kay nipis daw panit sa cuticle nko which is sakto mn sad xa.. Ako samad kay dli mn pd open wound, murag xa inagian og wire ba. Ana lng..

Quote Originally Posted by Ronzkie23 View Post
    Sorry dpat diay sa Health Section ni ako thread.. Anyway tag pila kaha na anti-tetanus shot? Kung sa public hospital like eversley?dba government mana?any idea mga bro and asis.. Mods plz move lng ko sa ako thread if mali ni nga section. Tnx.
    2003 pa ni ako price mga P1900 ang 1 ka shot. makatawag manka sa mga hospital abli man gyud na sila. or pharmacy.

Quote Originally Posted by Ronzkie23 View Post
    Ambot lng pero Metal Spring nga nkasamad nko bro kay nsa kinatas-an man kay mao mna morebound sa gate if open xa kay ma close dba?so mao to.. Medyo ngolngol gyud xa til now ky sa cuticle mn gud ko nsamad pero gamay ra noon pro dugo gyud xa maau.. Ingon pa sko asawa normal ra daw na dugo maau kay nipis daw panit sa cuticle nko which is sakto mn sad xa.. Ako samad kay dli mn pd open wound, murag xa inagian og wire ba. Ana lng..
    Paniguro lang Bro uy,
    bahalag mogasto ug gamay basta safe lang.

Ayaw kompyansa bro ipahiling nag eksperto kay ring finger raba gamit kaayo partner sa middlle finger ug index finger.....

inig recite nimo ug cub scout motto.....

better be sure TS, adto hospital and they can provide necessary treatment ana. yaw ibaliwala kuyaw na tetanus.

11.    Advertisement

Page 1 of 5 1234 ... LastLast