Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Default el kargador san fernando bad service

ingun ani ni siya, naa mi batch reunion didto, ok man ang pool ang beach. ok rajud kaau siya wlay labot sa ilang service..since dghan kaau mi kay batch reunion lage..pag abot namo sa gate plang ge sugat nami nilag naka pa reserve na ba daw mi without looking sa among face. mura ganeg nang snab or something like that.. pero wala rami kay since dghan mi wala nalng mi ni react..so ok na.nang prepare nami sa food sa mga sugbahonon. mao to naa man koy ka batch nga gusto mag charge sa iya cp ni adto mi sa ilang murag office kunohay.. ila ge ingun wala daw silay kuryente ika hatag namo. nya naa biya mi ge dala mga speaker mao to ni decide sila mamalhin nalng mi sa laen.. mao to right after naka balhin nami sa laen. nabilin ang among tupper ware nga naay sulod nga pancit.. mao to amo ge balik nya pag balik namo dretso mi adto sa ila office2 nga gamay. ni ask ko if naa bay na bilin nga tupper ware dre. ni dretso bitaw nag ingun nga walay na bilin.. wala jud kuno.. mao to pdng na unta mi blik nakit an sako ka batch ang tupper ware naa sulod sa ilang office naa sa ubos ge tagoan. nya naay plato sa babaw sa tupper wate nga naay pancit.murag human nag kaon.. ni ana daun ang in charge nga aw kana d.i . nakit an daw na nila sa gwas nga gamay na kaaug sulod and which is very impossible. wala sla kabaw nakakita mig panaksan sa luyo nila nga puno kaaug pancit.. sus lamia lage sumbagon.. pero sge nalng abi plang dli educated nga pag katao. so.. ni share lang ko kung unsa ka bad ila service ug way au

Senior Member thuzhar's Avatar
    Blog Entries
    1
    bad mulang... we rented a room there sa elkargador.. then i called them about sa price, we went there but gi usab ni ang gisabotan nga price.. sige na lng ug tud2x kng unsa jd ang price.. but nevertheless ni rent japon mi sa room, ang MKASAPOT kae gi pa dali2x mig hawa sa room bsan pang overnight among gi bayran kae naa kuno mo rent nga lain!!! pero i told then b4 we rented nga dli mi mag overnight and i did told them mo check out mi mga 7-8pm pero alas 6 pa gani sigi ug panuktok sa room.. mga wlay batasan ilang staff..

- - - Updated - - -

wa jd ayo ilang mga staff or may i say mga boy2x... dapat sd unta uy educado n.ung pang hire-ron nga staff.. hahayzz

lage.. ambot nganu naa pay maligo dha.. sayang ilang place kay mga crew wa juy au.. d najud mausab

Ang saktong buhaton ana talk to management basi wala sila kabalo ana ....

how can we talk to them nga sila mismo dli gane maka tarung ug treat namo bsin kung mo talk mi about ana mag lagot palang. haha ayy nalng.. mas maau eh share para way mangadto didto.. what if cellphone ang nawagtang didto do you think mo angkon sila? di man gane mo angkon ug tupper ware lang .tsk

grabeha pud ani oi. klaro na gani kaayo na namakak, pun.an pjud ug bakak. tsk

kabati gud. thank you sa heads up. d jud ko mo try dha.

Kmi gani taga San Fernando, Dili jud mi mangaligo diha ky hugaw ang tubig, wa kunoy ilis2 eeewww! Diha man ta mi magtapok2 sakong mga close friends, ky duol ra man unta convenient kau. hugaw kau, naa bya dala mga bata saon na lang ug maka inom ug tubig. Tiwas jud...

Bad review sad bitaw sa amo sad nga team bldg. barato ra ug entrance tag 60 pesos. pagadtuh nila ang dagat murag gikaligoan ug kabaw. Hehehehe namalhin sad sila. =)

bati man ni ...pa reserve ka then nika adto nimo wa vacant

11.    Advertisement

Page 1 of 2 12 LastLast