Hello Istoryans,
Mo share lang ko sa amo experience ha..I am not saying walay lami ang lechon sa CarCar but maybe you have experienced ds pud... One thing I like sa Carcar lechon is cheaper sya and lami pud (but I always order without the sauce).
Well, just an advice lang once mo order gani mo pili jud mo sa part and kato jud ang ipa chop... ayaw mo ana ilang gi ingon na bag-o pa then naa na sa tadtaran then mag aso2 pa kay sa ka init and bag-o pa daw lage... reason? try to check sa luyo sa namaligya makakita mo ug kawali na naay init na tubig/sauce.. we saw it jud dd2 nila gpangkuha ang mga lechon.. I am not sure ug bag-o ba jud kay impossible kaayo initon ang bag-ong luto... ang usually ila buhaton kay ug makuwang dha sila mo kuha sa mga gi-init nila..
Again, wala ko mag-ingon na makadaut or dli na sya lami my point lang jud is dli na cguro sya bag-o and basin nya mosakit ang tiyan labi na ug naa mo kids... sadly naka kaon mi lain ra jud iyang lasa pero wa man hinuon nangasakit amo tiyan..
I am just sharing ds kay sure ko daghan man mag plan ug byahe and might drop by sa carcar market..