Page 1 of 7 1234 ... LastLast
Results 1 to 10 of 68

Default MIO SOUL i FeedBacks

Made another Thread

=Fuel injected na ang Mio Soul i
    =Sa ako na kbaw-an ang mga automatic scooters na fuel injected mag average ug around 45km/liter/Ang capacity sa Soul i is about 4.8 liters so 1 full tank will be at around 216kms
    =tulin ug dagan ni ug nindot pud ni ug acceleration ang mga mio.. Top speed ani depende sa driver

Quote Originally Posted by MaInEvEnT View Post
    =Fuel injected na ang Mio Soul i
    =Sa ako na kbaw-an ang mga automatic scooters na fuel injected mag average ug around 45km/liter/Ang capacity sa Soul i is about 4.8 liters so 1 full tank will be at around 216kms
    =tulin ug dagan ni ug nindot pud ni ug acceleration ang mga mio.. Top speed ani depende sa driver
    SALAMAT T's.....

sO far bOss..
    Ok kaau akung MSI ^_^

Quote Originally Posted by Aceski View Post
    sO far bOss..
    Ok kaau akung MSI ^_^
    dili kas gasolina boss?? mga 1 liter pila ka km? 1 full tank ? pila??

Dili gyud kalas ug gasoline from mandaue to bogo to san remegio to tabuelan to logo to danao to mandaue mga usa ka FULL tank gyud naa pa bilin gamay reserve. Depende man pag cge ka ug low gear gikan mo hunong medyo increase gamay ang fuel consumption pero injected man so controlado ang gasoline intake.. Basta ayaw cge ug revolution pag kusog na dagan maintain lang. yaw pud kalita ug low gear para dili pud kalit mag fuel intake.....

Depende ra gyud na sa driver kung kaskasero, pwede pud nimo pa adjust ang fuel injector depende sa imong preference

All in All very economical, nice kaayo ang design sa MIO SOUL I

"Basta ayaw cge ug revolution pag kusog na dagan maintain lang. yaw pud kalita ug low gear para dili pud kalit mag fuel intake..... "
    @shejulfa - unsa imo pasabot yaw kalita og low gear? Sorry bag-o ko aning motorcycle, bag-o rako kapalit sa Soul i. Everyday use nako xa from Mingla - Cebu,vv.

Btw, unsa inyo ma recommend i-ilis sa tire/rim. Paet if ma flatan ta layo2 baia amo...heheh

@shejulfa - ahahah murag na ganahan kos imung commnt sir dah.. murag mag soul I jud ko ani ahahahah salmat kau T's.. ako dili man noun ko gnahan anang sge revolution kusog dagan (inshort mag gara2 sa dalan) ..... safetyfrst

- - - Updated - - -

ang Belt ani T's? dili dali ma daot? ma putol? mahilis??

@John David - nakapalit naka boss? Naa ba club ang Soul i currently?

@babolgam - wala pa T's ... tigum pa ecash nako gud

11.    Advertisement

Page 1 of 7 1234 ... LastLast