Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Default tips to singapore

Mga sir/maam mangayo lng tah kog advice about singapore...

Mularga mi karon jan.30-feb 2 2014 sa ako gf to singapore...
    Axa ta pwd maka pailis ug peso-sgd....
    Axa ta makapalit ug barato nga ticket sa mga suroyanan didto like..uss,birds park ug uban pa.....
    Axa ta pwede maka pabook ug hotel nga swak ra sa budget?
    Mas ok bah mg dala nalang sad mi ug us dollars...
    Dli bah mi kuyaw ma offload samako uyab...(unsay mga need namo dad on nga mga supporting docu...)
    Salamat mga maam ug sir tagae nlng nya kog uban mga tips...

Up...up...up..

-pwede ra sa mga money changer sa mall. Mahal2 raba karon ang SGD. Try sa emall, I heard di kaayo sila taas didto.

Axa ta makapalit ug barato nga ticket sa mga suroyanan didto like..uss,birds park ug uban pa.....
    -ok raman adto ka buy or try ni na site: DEAL.com.sg - Best Deals in Singapore

-try gihapon ni na site: DEAL.com.sg - Best Deals in Singapore or if mag hostel mo, direct lang mo palit. Isearch lang "hostels singapore". Itry ang 5footwayinn Project 1 chinatown, duol ra kaayo sa MRT.

-SGD will do

Dli bah mi kuyaw ma offload samako uyab...(unsay mga need namo dad on nga mga supporting docu...)
    -kuyaw ma offload ang first timers na wai work. if naa mo work, ang company ID ra ang ipakita ug COE. Ako, nag work from home ko, nakuyawan pud ko before kay dugay kaayo ang officer nag interview nako. Ni.ask ra xa pila ang kwarta dala and nagdala ko tanan docs ie RT ticket, confirmation na booking sa hotel (dapat naka indicate ang number of days) then nagdala pud ko ug SOA sa akong bank account.

Hope that helps. Enjoy mo

Quote Originally Posted by chL0e View Post
    -pwede ra sa mga money changer sa mall. Mahal2 raba karon ang SGD. Try sa emall, I heard di kaayo sila taas didto.

-ok raman adto ka buy or try ni na site: DEAL.com.sg - Best Deals in Singapore

-try gihapon ni na site: DEAL.com.sg - Best Deals in Singapore or if mag hostel mo, direct lang mo palit. Isearch lang "hostels singapore". Itry ang 5footwayinn Project 1 chinatown, duol ra kaayo sa MRT.

-SGD will do

-kuyaw ma offload ang first timers na wai work. if naa mo work, ang company ID ra ang ipakita ug COE. Ako, nag work from home ko, nakuyawan pud ko before kay dugay kaayo ang officer nag interview nako. Ni.ask ra xa pila ang kwarta dala and nagdala ko tanan docs ie RT ticket, confirmation na booking sa hotel (dapat naka indicate ang number of days) then nagdala pud ko ug SOA sa akong bank account.

Hope that helps. Enjoy mo
    Ugma njud tawn mi manglarga...pero until now wala japon ko nka decide ug unsa akong dad on nga kwarta if peso,usd or sgd kay if usd or sgd ako paliton dri naa paman add on gud if buying ka mga 1.20 kapin alkanse nah...naa sad nagsulte nku nga mas maau daw ug dha nlng ko sa sg mgpailis sa ako peso to sgd kay mas dako daw....

@shiron - Dili ka pwede mag dala ug more than 10k pesos kay masangit ka ana sa immigration kay dakpon ka ana. So I think most likely SGD gyud imo madala. No point pud if magpa change ka ug USD diha and magpa change ra pud ka diri to SGD. Current rate karon kay 1 SGD = 34.95 man siguro so if ang exchange diha kay around 33 kay ok na kaayo na.

As long as naa pud kay RT ticket and less than a week lang kay dili ra mo ma offload ana specially nga duha pa gyud mo. Mo help if magdala ka ug company ID but dili ra needed ang COE.

and Welcome puhon sa singapore

Sunda advise ni dekarcane. good luck and enjoy mo!

Quote Originally Posted by dekarcane View Post
    @shiron - Dili ka pwede mag dala ug more than 10k pesos kay masangit ka ana sa immigration kay dakpon ka ana. So I think most likely SGD gyud imo madala. No point pud if magpa change ka ug USD diha and magpa change ra pud ka diri to SGD. Current rate karon kay 1 SGD = 34.95 man siguro so if ang exchange diha kay around 33 kay ok na kaayo na.

As long as naa pud kay RT ticket and less than a week lang kay dili ra mo ma offload ana specially nga duha pa gyud mo. Mo help if magdala ka ug company ID but dili ra needed ang COE.

and Welcome puhon sa singapore

naa njud tawn mi singapore krn maam..thanks good wala mi na offload ego ra nangutana ang IO ig unsa mi sa akoa kuyog..ako rasad g tubag nga akoa gf..heheh nindot jud kaau dri as in...dali ra toltolon ang lugar..from changi intl airport to aljunied kay nakaya ra namo sa ako gf nga kami2 ra to think nga puros namo 1st tym dri...about sa money maam wala raman sad mi nasangit nka dala man kog almost 30kpeso...wala raman sad ngcheck up

Junior Member
    hello shiron, enjoy gyud mong duha kay kami sa akuang hubby suroy suroy pud out of the country uyab pa mi hangtud maka ila gyud ka sa imuhang bf or gf na in times na kung kamo ra gani duha sa laing lugar mas grabe inyuhang adventure ug makita nimo na maka salig gyud ka na bisag layu imuahng family , di gyud ka niya pasagdan.

TS musta imung trip sa SG?

try writing a blog sa inyung first experience TS. hehe! willing to know pd unta ko, ky im planing pud, tigom2 pd ko. hehe

11.    Advertisement

Page 1 of 2 12 LastLast