What like about this place is:
> tables and chairs and the place itself
> location (maka free park rasad kos persimon hahaha safe pa ang car)
> they sometimes give free sabaw, depends
> ilang service kay okay ra. mostly tagaan kag sawsawan or rice few minutes after ka ni lingkod, then pangutan-on ka sa imong drinks, and if ni hawa na ang nahuman na ug kaon kay limpyohan dayon ang table. (pero dugay sad, if busy ang mga staff)
> ilang method is by number (for serving and for payment) usahay sila na mag serve sa imong gi pili or ikaw mag dala sa food then after nimo eat kay ehatag ra nimo ang number or imo ingnon ang cashier unsa imo number.
> I think its supposed to be pay as you order, pero unya raman ko mu pay after kaon hehehe. okay raman sad nila
> they have a decent CR and wash area
one thing lang ako ka gul-an ngadto is usahay wala or bati ilang sili... its just a small thing I know pero ganahan man kaayo kog halang gud hahaha. lami kaayo sawsawan na halang plus barbecue plus coke... aahhhhh!
by the way, in my opinion, dili man kaayo ko mu mind sa itsura sa carenderya
ang importante raman is ang taste sa food/menu, ang price, ang sanitation, and also strategic location!
the rest is just a bonus hahaha.
then for me, I think if nindot ra ang itsura sa carenderya kay basin mag tuo ang mga tao na mahal,
and if simple lang ang itsura sa lugar then comfortable rasad ang mga tao kay kibaw sila barato rasad ang food hahaha.
lastly, if mag open na imo carenderya. pakan-a sad mi mga istoryans ha? hahaha