Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Default naa kaya interesado sa junk na mga gamit namo

naa mi laptop, cpu monitor, tv 27 inches... all not working.

i dont know if ma fix pa ba kay dli mi techie or something... bsta since dili na muwork ang old lappy, gibilin sa old owner sa amu apartment. same with the cpu monitor.

ang tv, chinese man gud, so nagkaprob mi. kay lisud ma-on. basin naay power problem bsta feel nku gamay ra na issue. lagut lng kay dili masabtan hehe. ganahan mi idispose. naa pa kay interesado ani??

naa mo masuggest unsa buhaton ani? thanks guys!

ihatag nlng sa mga tig-ayo... basin naay parts magamit nila...

Quote Originally Posted by akocvonskie View Post
    naa mi laptop, cpu monitor, tv 27 inches... all not working.

i dont know if ma fix pa ba kay dli mi techie or something... bsta since dili na muwork ang old lappy, gibilin sa old owner sa amu apartment. same with the cpu monitor.

ang tv, chinese man gud, so nagkaprob mi. kay lisud ma-on. basin naay power problem bsta feel nku gamay ra na issue. lagut lng kay dili masabtan hehe. ganahan mi idispose. naa pa kay interesado ani??

naa mo masuggest unsa buhaton ani? thanks guys!
    baligya ng crt sa imong tv ug monitor naa may mo palit ana para mahimong bag-o..ganahan ka ako na lng ng panagayuon

Quote Originally Posted by Kristiano View Post
    ihatag nlng sa mga tig-ayo... basin naay parts magamit nila...
    palitun kaha na nila sir or byaran ang parts? regarding sa tv man gud feel nku gmay ra na issue to. mu work pjud to properly. hehe.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by slabdans View Post
    baligya ng crt sa imong tv ug monitor naa may mo palit ana para mahimong bag-o..ganahan ka ako na lng ng panagayuon
    gnahan ka sir iayuson den if mabaligya, tgaan tkag porsyento? dapat madispose na ni kay mka occupy ug space sa gamay namu na apartment

diri na dad-a naa mopalit ana imong crt monitor ug tv

- - - Updated - - -

palitun kaha na nila sir or byaran ang parts? regarding sa tv man gud feel nku gmay ra na issue to. mu work pjud to properly. hehe.

- - - Updated - - -

gnahan ka sir iayuson den if mabaligya, tgaan tkag porsyento? dapat madispose na ni kay mka occupy ug space sa gamay namu na apartment
    kapoy na kaayo ayo anang Chinese nga TV oi labad kaayo sa ulo...maypa imo ng ipa reassemble anang map nga ako gi provide mahimo pa na ng brandnew tan-awon
    Last edited by slabdans; 08-21-2013 at 07:11 PM.

bro e try ug baligya sa buy n sell section kay basin naay interesado nga mopalit didto, hehe..
    kuhae lang ug picture

Quote Originally Posted by slabdans View Post
    diri na dad-a naa mopalit ana imong crt monitor ug tv

- - - Updated - - -

kapoy na kaayo ayo anang Chinese nga TV oi labad kaayo sa ulo...maypa imo ng ipa reassemble anang map nga ako gi provide mahimo pa na ng brandnew tan-awon

thank you for this sir. mayta mabaligya ni. hehe. bisitahan nako ang place before nku dalahun gamit kay murag lisud2x 27 inches man ata ang tv kadaku.

thank you for this sir. mayta mabaligya ni. hehe. bisitahan nako ang place before nku dalahun gamit kay murag lisud2x 27 inches man ata ang tv kadaku.
    sure ko ila na paliton...pero kung ako nimo imo nalang na ipa reassemble sayang barato rabaya pa assemble ana inquire lang didto

basin mapahimuslan sa taga istorya, either sell if very cheap or for gives nlng...

daghan tig timbang sa colon ana boss.

11.    Advertisement

Page 1 of 2 12 LastLast