Page 1 of 17 123411 ... LastLast
Results 1 to 10 of 161

Default akong bana bayot? pls advise me

natingala lang ko kay iyang pahumot kay pambabae og baho,bayot ba kaha ni ako bana?nya mura nasad sya ni lahi,dili na gani sweet ultimo mo kiss ig padung work or ig abot diri sa balay dili na jud,natingala jud ko mga istoryans kay cge naman sya og pangarte nag palit og sabon pampaputi basta oi murag lahi jud. pls advise me naglibog najud ko niya. naa bya mi anak unsaon nlng nako ni pag explain ig dako ani among baby
    Last edited by clickcebu; 07-07-2013 at 02:28 PM. Reason: additional details

maayo nuon na TS kay mang laki ra... kesa ang problema sa ubang wife kay ila husband himamaye kaayo hehehehe joke ra TS ha ...

ang maayo ana TS, ask him na lang gyud kun ngano na usab na iyang taste... unya constant communication dapat mo

Dili tanan laki gwapo
    Dili tanan gwapo laki
    Dunay uban ilang dugo birdie
    Macho tan-awn nya uyab lalaki

murag palamoot ni dah murag salida...

C.I.A. john_yo's Avatar
    Blog Entries
    3
    mora dili na jud na normal TS..

once bayot gani na kay bayot na jud na og wala nakay ma himo ana.
    or the least kay you can consult a doctor basin nag kuwang na og hormones ang imo bana. if hormones ang kuwang kay injectan rana cya. pero og ni lubad rana cya by nature kay bayot na jud na cya hantod2....

atik-atika lang gud og pa checkup nya sabota lang ang doctor.

Quote Originally Posted by enopian View Post
    maayo nuon na TS kay mang laki ra... kesa ang problema sa ubang wife kay ila husband himamaye kaayo hehehehe joke ra TS ha ...

ang maayo ana TS, ask him na lang gyud kun ngano na usab na iyang taste... unya constant communication dapat mo

Dili tanan laki gwapo
    Dili tanan gwapo laki
    Dunay uban ilang dugo birdie
    Macho tan-awn nya uyab lalaki
    agree ko ane..LOL

Quote Originally Posted by clickcebu View Post
    natingala lang ko kay iyang pahumot kay pambabae og baho,bayot ba kaha ni ako bana?nya mura nasad sya ni lahi,dili na gani sweet ultimo mo kiss ig padung work or ig abot diri sa balay dili na jud,natingala jud ko mga istoryans kay cge naman sya og pangarte nag palit og sabon pampaputi basta oi murag lahi jud. pls advise me naglibog najud ko niya. naa bya mi anak unsaon nlng nako ni pag explain ig dako ani among baby

kaligo pud panag-sa para mohumot ka

Inspired ni sa katong teleserye sa GMA?haha..bitaw seriously, communication is the key for every relationship.Talk it out with your husband.You'll never know the answer if you just ask us, try asking him for a change.

basin na insecure na sa imong ka guapa TS...

tig tan aw ka ug my husband's lover ts?
    basin huna2 ra na nmu ts...

pakit.a daw ug picture nga dako kaau nga bunal , then tan.awa ang reaction/response

if manaway gani nga gamay pasabot laki na
    if ma speechless gani or mu siga ang mata pasabot bayot na jud na . haha

11.    Advertisement

Page 1 of 17 123411 ... LastLast