Page 1 of 6 1234 ... LastLast
Results 1 to 10 of 57

Default Right love at the wrong time

I have a friend na girl, na crush pud nako.. Sa una (2012) naa pa koy uyab ug siya naa pa uyab (til karon).. (BTW, pareha mi nga naay Long Distance Relationship). Mga 3years na mi nga kaila and super close ming duha mag best friends na man gane.. In fact, magstorya ko ug problems nako about sa ako uyab, then siya maminaw ug mag comfort nako. Sia mao pud, mag storya pud sia nako ug naa sia problems pud sa iya uyab. Ga sige mi ug laag2 na kami ra duha, tan-aw movie, ug gkuyog mi simba. Hantud naabot tingale ang time na nagka develop mi sa usag-usa. I told her that I have feelings for her and she told me the same. I know that what we had is special but at the same time, wrong. Pero unsaon man ning feelings nga lisod au tagoon. I just told her na I won't close my doors for possibilities nga mahitabo in the future.

Nag try jud mi na maglayo sa usag usa nga walay communication. Pero after mga pila ka months, nagkatagbo na pud mi. Nagsugod na pud mi ug date2.. Nsulti sia na gbuwagan na sia sa iya uyab mao nga nreach-out sia nako.. So, ako pud gcomfort nia para pud dili sia maguol. Naabot ang time na n.ingon sia na makigkita sia sa iya uyab. So ako (na bestfriend lang) wlay mahems, kutob ra jud ko sa selos nga wla sa lugar.. Then, nagkabalik na pud sila.. At that time, ga sige lang japon mi ug storya2.. Pero ako jud likayan nga mka storya mi about sa iya uyab.. After ana mga 1month, kami na pud sa ako uyab maoy nagkabuwag.. Guol kaau ko kay mas gibaylo man ko sa ako uyab sa iya trabaho (overseas). So sia na pud gcomfort nako. Then, sa pila ka months, mas na develop pa jud ko pag-au sa ako bestfriend and sia pud nako.. I told her nga love na nako sia and then she told me pud na bsan unsaon pa nia ug deny sa ia self, love pud diay ko nia.. Kabalo ko nga naa pa sia uyab. But I asked her about how much she loves me, she told me that she loves me more.. Pero wla jud ko nag take advantage kay kabalo ko na sayop ug magka kami kay naa pa sia uyab.. Naa pud time na willing nia buwagan iya uyab para nako, pero lisod kaau kay wlay bug-at na rason (and para nako dili pud ko gnahan nga ako maoy cause sa ila pagbuwag).

We know we love each other pero we remained as bestfriends lang. Murag MU lang bah nga wlay commitment.. pero lisod lang sa ako side kay everytime na m.uli ang ia uyab, I know I will be the 2nd priority and balik napud kog selos nga wala sa lugar (paeta! hehe..). Everytime pud nga masakitan ko, I try to forget about her but everytime pud nga sugdan nako nga i-forget sia, mbalik ko sa sinugdanan nga ma-ilove na pud ko nia just by thinking of her unconciously.. And everytime pud na dili ko mag communicate, sia pud mag-una ug text or call nako.. And there are times na magkatagbo lang jud mi just by coincidence.. Haaay kapoya.. wla lang ko kabalo sa ako buhaton and bug-at na sa utok sig huna2.. I want her, but then, I can't have her..

Appreciate ur tambags fellow istoryans..

Honor the "bro code", since uyab pa sila, huwata lang magbuwag, without you being the reason sa ilang pagkabuwag. Then thats where you come in. Respect the other guy.

"Though shall not covet other bro's girl unless the bro breaks up with her or vice versa."
    Last edited by kokoytoyi; 06-14-2013 at 04:29 PM.

kani lagi mga besprens ba.. dapat naa jud boundary.. ug friends, dili mag take advantage... maluoy pud mo sa uyab oi...

yes... boundaries and limitations...

aw dali rana bro.. kung feel nimo nga wrong time pa then mag paabot ka sa sakto nga time heehehehe

C.I.A. Sarevok's Avatar
    Blog Entries
    4
    ibutang imong self sa situation sa iyang uyab. ok ra ba nimo naay magcge charchar sa imo uyab?

ang imo angay buhaton kay magpalayo ka sa girl. siya ang naay power para muend sa tanan na conflict. nganong magstay pa man siya sa iyang current uyab if naa siya lain gusto? unfair ra na sa iyang current uyab. mas maayo pa na iya lang sa na buwagan iyang current uyab.

lain man paminawn pero para nako, "when you are currently in a relationship and you fall in love with someone else, it is better to go with the new one since if you really loved the first one you never would have fallen in love with the other"

but then again, ang girl ra ang makadecide ani ug dili ikaw. so palayo sa diha para makaiwas sala

Matsalams sa mga tambag.. Inspiration nalng nako ang "Somewhere Down the Road" hehehe.. paabot sa lang jud ko..

kato nagbuwag sila sa iyang uyab ngano wala man dayon ka manguyab niya? karon na nuon nagkabalik sila dinha na nuon ka mo enter.. ,,basin himoon nimo siya panakip butas kay gbuwagan ka sa imong uyab

bro ganahan ko sa imong story hope tinood tanan especially tinood jud gi-ilis ka sa imong uyab sa iyang work...reasonable jud na mangita kag worthy sa imong gugma....TS mao ra ni akong ma tambag nimo "take one step behind" tell her decide in her own...keep yourself busy kung mo communicate sya tubaga pero ayaw pag dugay end the conversation...kay bati mn gud ng love kaayo ninyo ang usag-usa pero sya naay pay uyab...karma mn gud ang labas ana kung mao mn...dapat tell her "if you love me, love me without hangover"...atleast siya ug iyang uyab kung mag buwag hapsay ...... basta stop lang sa og communicate nya kay wala ta kahibalo tingalig karon ra tong buwagan ilang pagbati sa imo kay sge mog kita og communicate...

di pwede panag-iyahon ang duna nay tag iya...

11.    Advertisement

Page 1 of 6 1234 ... LastLast