Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Default ORMOCANONS any room for rent barato didto sa ormoc?

hi ormocanonz as well as sa mga mo plano mo adto og ormoc,

last May 22,2013 passenger season pauli nami og cebu gkan pami samar..nya sad to say wala mi kakuha og ticket sa 2nd trip so last trip amo na abtan ang uban pa gni wa jud ticket..grabeha jud ato na experience nya dli mi sweto og ormoc..We're looking for room for rent na sulit & affordable sa bulsa..hehe..bcn nextime maka balik pami og ormoc den maka experience nasad og di mi kakuha dayon ticket. . .

any suggestions?

lain man sd gud kaayo gikan pami cabugawan samar mag kuha daan og ticket nya perti layoa sa byahe padung nya di nya mi kaabot sa byahe..mao to didto ra pod mi kuha ticket pag abot..hehe...di man sad gd pd pwd mg tacloban ky kay tagsa raman byage pdung cebu maayo ng supercat kay kada adlaw..hihihi

matsalam. . .

try sa zenaidas chateu boss murag 600 per night ila room naa gyud sa center sa city

try sa zenaidas chateu boss murag 600 per night ila room naa gyud sa center sa city

asa mana dapita sir? di jud ko sweto ormoc ai..mahadlok pod ko mo ask mga tao didto kay bcn ilaron ta hehe

more advise pls
    Last edited by kyOkOxiE; 06-18-2013 at 07:58 PM. Reason: no quotes

Quote Originally Posted by phattchoi View Post
    asa mana dapita sir? di jud ko sweto ormoc ai..mahadlok pod ko mo ask mga tao didto kay bcn ilaron ta hehe

ayaw kahadlok sa ormoc bro. d mana pereho cebu na daghan mangilad, sakay ka motor ask lang tricycle driver asa zanaida, karaan mana, ilado kaau na mga driver.

mao gyud bro ayaw lng kabalaka kay doul rman sad na ug polis station. wala kaau ko na sweto sa lugar kay dli man sad ko taga ormoc nka work lng ko diri. pero naa gyud na cxa sa city proper. walking distance sa gaisano na kaaran

aie ka hadlok pangita a c phatchoi dd2 TS hehehe

laag2 kah imoha hah..belen nemo imong bana

TS.. ngita kag knang room for rent lang jud? monthly basis? murag naai daghan barato dapit sa alegria.. unahan lang gamay sa gaisano riverside.. pag inquire2 nlang nya ddto..

- - - Updated - - -

wala mai mangingilad sa ormoc.. pangutana lang. bsta ang tricycle ky 7 or 8 ang plete mski asa paka abot. hehe. dili ka matikasan prha sa taxi nga libuton ka.

Quote Originally Posted by kyOkOxiE View Post

Quote Originally Posted by raztadog View Post
    TS.. ngita kag knang room for rent lang jud? monthly basis? murag naai daghan barato dapit sa alegria.. unahan lang gamay sa gaisano riverside.. pag inquire2 nlang nya ddto..

- - - Updated - - -

wala mai mangingilad sa ormoc.. pangutana lang. bsta ang tricycle ky 7 or 8 ang plete mski asa paka abot. hehe. dili ka matikasan prha sa taxi nga libuton ka.
    dili sir, kana mana kung mo vakasyiones mi sa ako fmily. . .nya bcn ma hutdan ticket bah..shortterm lang.. hehehe

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by kahrosi View Post
    aie ka hadlok pangita a c phatchoi dd2 TS hehehe

laag2 kah imoha hah..belen nemo imong bana
    hahahaha ikaw na gyud kahrosi . . .

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by phattchoi View Post
    mao gyud bro ayaw lng kabalaka kay doul rman sad na ug polis station. wala kaau ko na sweto sa lugar kay dli man sad ko taga ormoc nka work lng ko diri. pero naa gyud na cxa sa city proper. walking distance sa gaisano na kaaran
    nkalaag ko gaisano.. usa raman ila gaisano didto noh? hehehe..city proper pud to . .

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by zam_xy View Post
    ayaw kahadlok sa ormoc bro. d mana pereho cebu na daghan mangilad, sakay ka motor ask lang tricycle driver asa zanaida, karaan mana, ilado kaau na mga driver.
    kana zanaida bro,, ,, limpyo na xia? with aircon? ok ra?

tnx sa mga ni suggests . . .

mo palit sad bitaw ko og something pagkaon didto nya mahadlok podko bcn naa hilo..kay sa samar naa man dghan hiloan dw.. hehehe

11.    Advertisement

Page 1 of 3 123 LastLast