Has anyone here tried Vjoy's Catering? What can you say about them?
I am planning to hire their service for my housewarming party, but want to hear any feedback from people first.
Thanks,
Helen
Has anyone here tried Vjoy's Catering? What can you say about them?
I am planning to hire their service for my housewarming party, but want to hear any feedback from people first.
Thanks,
Helen
nakasulay na ko ani vjoy's during my daughter's 2nd birthday. barato, lami and friendly ang tag iya masabot ra.... lami sad sa ma. lina mao amo gipa cater pag 1st birthday sa ako daughter and sa alo's mi nagpa cater sa iya pagbunyag....
IMO,twice ko katilaw sa ila food on two different occasions pero di kaayo ko lamian sa ila mga pagkaon,i dn't know mybe its just me pero daghan man pud mi nkabantay ato.![]()
Last edited by kiekim; 06-18-2012 at 01:06 PM.
try s alo's. lami ila food . . nice ila service.. affordable pud...
Basin naka tilaw nako ani pero wa lang ko kabaw sa nag cater.
Kinsa naai pics?![]()
Dis is d cheapest food catering service so far sa tanan nako nacanvass...Naka try nako nila twice before mga 2010...ang first time was really nice...ang food preparation, layo ra kau sa food preparation sa ma lina...naka ingon gud amo silingan na murag mahalon jud cya na catering...lami sad ila mga foods...especially the lasagna..den pag ikaduha..mga gisi gisi na mantel naman ug ang mga baso na gipadala mga baratuhon man kay fiesta man gud to sa opon..so mga salin nalang siguro to amoa...lol...pero cla japon amo gikuha dis coming birthday sa ako baby...ako lang ingnon na dili lang gisi un ang ipadala kay mura nag halloween
195/pax sila for 60 persons den naa nay lechon den 6 menus pajud...nice ni ila customer service, dapat naa lang jud silay consistency sa ila service especially ang ilang mga utensils ug mga mantel...so siguro madala lang ni silag sabot sabot daan...lami man jud ila mga foods sad...mejo gamay lang ila lechon pero fyts na kumpara sa uban na wala juy dala lechon...dili pud kau ko ganahan sa ila desserts pero pwede man masabot sabot siguro...