It cannot be denied nga ang Cebu is widely known about it's lechon, tungod sa ka well-known niya mura na siya ug "Lechon = Cebu"
Who is into this kind of business mga bro ug sis?
Any inputs from this kind of business?
It cannot be denied nga ang Cebu is widely known about it's lechon, tungod sa ka well-known niya mura na siya ug "Lechon = Cebu"
Who is into this kind of business mga bro ug sis?
Any inputs from this kind of business?
Last edited by nodols3; 03-26-2013 at 09:13 AM.
up ta bro ha.. basin naay maka hatag idea nato ani..
Boss,before naksuway nako og business ani ,medyo dugay2 na gyud.maayo man ni siya nga business importante,ang imo gyud
tigtimpla kanang pulido kaayo motrabaho bah...wa gani koy pwesto ato na giabangan,sa daplin sa Dalan ra ko ato ..planning
also to put up again when ill be going home for good pero gusto nako moabang og gamay na pwesto..
mas nindot gyud ng ikaw sad mismo bro kahibaw sa timplada.... kay naa raba uban pirate ton... naa raba koy nahibaw an nga tig litson nga namatay ang baboy tungod sa kainit, sus kay g litson man.... weee.... double dead....
naa nakoy idea sa timplada boss kay kita man ko unsaon sa ako tigtimpla sauna,ako mama kay kabaw nasad siya unsaon og timpla
nga tuhop kaayo ang lami ba kay dugaydugay sad to ako mama nagnegosyo ani..
usa pod ni sa ako gi tan aw nga sideline, as I already have the location and manpower, what I need to source out is the supplier and the sales/marketing aspect pod. . . .I just want to know what are the downside of this, aside from competition. . .
timplada ug sauce dapat consistent ang lami.
Dako sad kaayo ug ginansya ang letson labi na jud sold out tanan parts.
Kadto gusto magnegosyo ug litson, mas maayo naay restaurant para if dili mahalin tanan, himoon nga letson paksiw.
kalami sa lechon....bawal lang..hheheheh... ang nindot ana bro... ngita ug strategic place gyud....walay competensya... and if dako nakag market expand na to a restaurant...
Similar Threads |
|