Im looking for schools in metro manila na near ug LRT drop offs para mg LRT ra akong manghud..
plan nya mg college ddto nya ako pd mg work ddto..
asa inyo ma suggest na skul na still accepting applicants for 1st college..
can anyone help us..![]()
Im looking for schools in metro manila na near ug LRT drop offs para mg LRT ra akong manghud..
plan nya mg college ddto nya ako pd mg work ddto..
asa inyo ma suggest na skul na still accepting applicants for 1st college..
can anyone help us..![]()
TY po..
im checking it right now...
UP kong Mahal nalng na xa bai.. sa may Ermita
^ i dont know with MRT station kung naa ba tapad nga schools ngadto... sige man ko sakay MRT, wala ko kita mga schools dapit og MRT stations... naa na sa EDSA ang MRT...
LRT 1 og LRT 2 naa jud na for sure... pero adto ka sa LRT 2 Legarda station naa diha dapit ang University Belt... naa diha ang san beda college, san sebastian college, etc...
murag ang feu duol2x raman tingali, hehe murag daghan pud kau skuls duol lrt stations wui ^_^ hihi kana dapit sa may espaņa ayy o sa may university belt =)) hehe
sa LRT 1, ubay2x ddto...along taft ave., DLSU, PWU, PNU, Arellano
sa
LRT 2, kay ang university belt
ty kau mga istoryans..akong sister mn gd gnhn ddto mg college pwd ra ba kaha adto lng mg take ug exam noh kanang mga after graduation nla ba..naa pa kaha na?
asa mn inyo ma recommend na skul na duol LRT station na d kau mahal ug mau ilang skul..
walay dghn bugoy ba..safe ra ..ang cors ng libog pa xa frm accountancy/medtech/business ad/hrm..
asa inyo ma recomnd mga pips!?
St.benilde(Vito Cruz station duol),Aguinaldo ug Adamson(United NAtion)
La salle Benilde, Phil Women's U(PWU), Emilio Aguinaldo College (EAC)