with my special ingredientSpoiler!
post ur Adobo! now!
@TS care to share how do you cook your adobo? akoa kay adobo ne nga tinagalog, tinapolan ug luto ba sagol ra tanan sa kaha eghubas sa sarsa luto na.
unsa nang dahun.dahun nimu, bro.?
wa ku kahibaw unsay timpla ana akung lutu uy.. yab.an raman nakug bisag.unsa.. mga powder ug liquid hahahah
laurel man siguro atong tawag ana nga leaves pahumot sa adobo. ako timpla kay 3/4 nga liempo cut into small pieces, 1 cup suka, 1/2 cup toyo, 2 cloves crushed garlic, paminta ug laurel. sagol ra tanan sa kaha unya hinay lang ang kayo, ukay panagsa, once mahubas na ang sarsa luto na.
anybody can share there recipe aneng adobo, i know daghan kaayo ne version lahi ang linutoan sa mga tagalog lahi sad sa mga bisaya.
Last edited by higanstolsdawen; 10-18-2011 at 04:36 PM.
American Adobo mani, lamia unta ani oi.
@killerman, kalma lng brw ky dia koy hanging rice gahapon bii ok p ni...hehe! pakals nah!!!
Similar Threads |
|