Page 1 of 5 1234 ... LastLast
Results 1 to 10 of 45

Thread: T.o.p

Default T.o.p

guyz,if ma TOP ta kay walay helmet ba..pila may magasto nako para makuha ako lisensya?ang ako duolon kato bang ni issue nako?mao man gud toy ingon niya na sya ra daw duolon ddto sa main office jud daw..

any ideas guyz?

C.I.A. Platinum Member chadix24_7's Avatar

Default Re: T.o.p

Quote Originally Posted by chaz03 View Post
    guyz,if ma TOP ta kay walay helmet ba..pila may magasto nako para makuha ako lisensya?ang ako duolon kato bang ni issue nako?mao man gud toy ingon niya na sya ra daw duolon ddto sa main office jud daw..

any ideas guyz?
    1,500 akong nabayran before no helmet TOP. kana imong duolon iya pasabot kamo nalang mag sabot-sabot pila imong ihatag niya.

mahala baya ana....backrider without helmet ni? 1.5k jud na....dakpan ka check point? citom ang ni TOP nimo? or speedcop

Quote Originally Posted by m_a_r_k_u_z View Post
    mahala baya ana....backrider without helmet ni? 1.5k jud na....dakpan ka check point? citom ang ni TOP nimo? or speedcop
    operation jud to bro..ako moi wa nag helmet ako ra gi bitay kay galabad ako ulo..wa man nagpahang.u ang mga boang gud....maytag mahang.u lang jud ni nako...

Quote Originally Posted by chaz03 View Post
    operation jud to bro..ako moi wa nag helmet ako ra gi bitay kay galabad ako ulo..wa man nagpahang.u ang mga boang gud....maytag mahang.u lang jud ni nako...
    tanaw nisamot na nuon kalabad imong ulo sa TOP.

asa cla ng operation bro pra malikayan tanang lugara.hehehe... d mn sd ko mg helmet usahay sa talisay wla mn sd manakop....kng naa chekpoint license rmn ug or/cr pangita..

ako jd dakpan expired conduction permit 4k damage!!! charge to experience bsg sakit gud...hehehe

C.I.A. bot_yok's Avatar
    Blog Entries
    13

bayad paka 1.5 dayun pa attend pa ka ug seminar nila ana... daku jud ma gahin ug oras...

Kato nalang duola ang nag dakop nimo bro nya tagai lang bsag 800, nya klaroha jud ha nga wla na ma encode ang TOP kay basin ma dubli nya ka byad nig pa renew nmo......

dali-a na bro, basin pariha na sa cuzin nako, kabuang mi pangita sa officer nag dakop nya hangtod na misplace or na wala, 6months cya wala licensya..

11.    Advertisement

Page 1 of 5 1234 ... LastLast