Tinood gikan n xa sa iho??heheh
Tempura is usually prepared using prawns, but fish can also be used sometimes.
gikan na sa mga dubok nga isda ts, dili gyud iho..hehehe
gikan jud sa iho. Mao ni amu business before. and friend pd nako owner sa usa ka daku na tempurahan diri cebu.
Pang peddler man o pang export na tempura Iho jud gi gamit.
you may say mahal ang Iho pero when it comes to making tempura mas barato jud if Iho e sagol kaysa isda na gagmay. Dili man pud pwede ang dubok nga isda kay ma usab ang color ug lami sa tempura.
Whole man ang palit namu sa Iho. Daghan supplier ana if you know where to look and who to contact. Mas barato pajud.
naa nay sagul nga harina.. bro..
iho? xur oi d siguro tinuod bro oi
diloi uy madahan ug gikan sa iho na.........
dili pud na sa iho oy, kung sa iho pa na, mahal unta kaayu na
iho, jud...nahurot na unta ang iho sa dagat..imagina kunu beh, kusug ayu muka-on ug tempura ang mga esudyante sa usj-r..hehehe..usa naku ato..
iho ang mga mahalon nga tempura pero kanang tag tres nga tempura isda ra cguro na oi nga daghan ug harina...
Similar Threads |
|