Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Am I in love?

Default Am I in love?

Am I in love? Mao Na Ako pangutana.
    Unsa inyo pagtanaw?

Naakoi bestfriend Na girl since kinder Pa. Hantod pag elementary nagka close kaayo mi Na halos tanan namo classmates sogsogon mi Na uyab daw mi Kay gikan buntag Hantod mahoman Ang class kami ragihapon magkuyog. TApad mig seats , magexchange ug magshare pod mi sa amo food. Ana mi ka close... Pag high school namo Ni balhin kog school Kay dili mo offer og boys Amo school para high school, pero magcontakay gihapon mi usahay manan-Aw mi sine kami ra... Pero Wala gyud namo Na sa mind Na uyab mi... Hantod kAron friends gihapon mi pero di Na pariha ka close sauna pero Ako feelings para sa iya Wala Na change. Karon nana siyay work, Ako pod nana pod work, Dili nami permi magkita Kay busy, pero magcontakay gihapon mi. Karon dagko nami mao gihapon usahay mananaw mi movie kami ra duha. Ako Lang Gud usahay mugawas managod Siya sa akong Huna Huna, Basig go
    Ingaw rako pero lahi managud, makaingon ko lahi ra Kay sa uban feeling nako sa uban friends nako.

ikaw na mismo niingon nga lahi ra ang feeling... if it's not love then what could it be?

dili na love bro. mora bag ang imo pag tan aw niya igsoon. tungood na sa inyo ka close sa dihang bata pa mo. mura bag love tika as my sister

Mao sad akong gi consider basi Mao Rana ako gibati.

OT: aw OL diay ka TS? hahaha!

bitaw TS huna hunaa sa og maau analyze sa kung unsa ba gyud na basin inigsoon ra gyud na. kai dili baya sa tanan nga successful and relationship bisan naka ila na mo sa usag usa. explore kung dili try og panguyab sa lain nga girl then e differentiate kung pareho ba gyud imo feeling ug unsa iya reaction mag selos ba siya o masuko.. kai basin sab iya feeling diha towards nimo inigsoon sab.

you and only you can answer that question.. we may know your past and the experiences you have with this girl.. BUT we don't have the means to tell your emotions deep inside...

Emotions can't be read here.. it can only be felt by the person concern.

There's no other person (other than YOU) that can help you with that...

Quote Originally Posted by Unsanamani View Post
    Am I in love? Mao Na Ako pangutana.
    Unsa inyo pagtanaw?

Naakoi bestfriend Na girl since kinder Pa. Hantod pag elementary nagka close kaayo mi Na halos tanan namo classmates sogsogon mi Na uyab daw mi Kay gikan buntag Hantod mahoman Ang class kami ragihapon magkuyog. TApad mig seats , magexchange ug magshare pod mi sa amo food. Ana mi ka close... Pag high school namo Ni balhin kog school Kay dili mo offer og boys Amo school para high school, pero magcontakay gihapon mi usahay manan-Aw mi sine kami ra... Pero Wala gyud namo Na sa mind Na uyab mi... Hantod kAron friends gihapon mi pero di Na pariha ka close sauna pero Ako feelings para sa iya Wala Na change. Karon nana siyay work, Ako pod nana pod work, Dili nami permi magkita Kay busy, pero magcontakay gihapon mi. Karon dagko nami mao gihapon usahay mananaw mi movie kami ra duha. Ako Lang Gud usahay mugawas managod Siya sa akong Huna Huna, Basig go
    Ingaw rako pero lahi managud, makaingon ko lahi ra Kay sa uban feeling nako sa uban friends nako.

ka kilig ba ani oi..feel naku na in love jud ka nya doh! mas nice gani nuon na ky kaila na jud ka nya...

inlov ka TS ..

pangutan-a daw imong kaugalingon bro kung ganahan ba ka magka-uyab mo og magkadayon. ana ra ka simple' hibaw-an na nimo kung inlove ba ka...

naa ra na nmo kng unsa nah, kaw ra ang nakahibalo..

11.    Advertisement

Page 1 of 3 123 LastLast