hello fellow istoryans!!!
Patabang ko ninyo sa Cebuano style nga tinowang manok.
Diba mao maning gisagulan ug lemon grass
pls pls pls na food crave jud ko ani....3 mons preggy here.
Ty daan sa help.![]()
hello fellow istoryans!!!
Patabang ko ninyo sa Cebuano style nga tinowang manok.
Diba mao maning gisagulan ug lemon grass
pls pls pls na food crave jud ko ani....3 mons preggy here.
Ty daan sa help.![]()
my style of cooking:
INGTS:
-chicken
-sayote or unripe papaya
-potatoes
-lemon grass
-cabbage
-onion
-tomatoes( bec. i love the taste of it in my tinola)
-ginger
-season accdng to ur taste
mao ra ako ginagamit,am assuming nga u know how to cook mao wa nko nihatag ug procedure,easy ra man its just a matter of dumping of ingts n stewing it.
btw naay lain pud a simpler one bt its called kinamunggayan nga manok,lami pud to--malunggay,papaya n lemon grass ra ang isagol sa main ingts.![]()
Last edited by kiekim; 07-09-2010 at 11:32 AM.
ako kay kinawboy lang hahah
chicken (native hehe mas lami)
papaya hilaw
lemon grass (tanglad)
dahon sa sili.
sili spada
season to taste.
ako sad tig kaon ra ko
akoa sad simple kau nga style
chicken - bisaya
ginger - daghan para spicy
onion
sayote
tangad/lemon grass
kamunggay
salt to taste
Similar Threads |
|