can anyone help me?suggestions plss..ako plan butangan sa egg kay large gravy container sa kfc per egg para ma separate..tell me more plss!!newbie paman gud ko sa leogex pag breed..
bisag maka hatch lang ko ug usa..payts nah
can anyone help me?suggestions plss..ako plan butangan sa egg kay large gravy container sa kfc per egg para ma separate..tell me more plss!!newbie paman gud ko sa leogex pag breed..
bisag maka hatch lang ko ug usa..payts nah
dnt know how to start..im afraid ngali magkasakit ako fem..unya ang ako sad..i cant affor a incubator..naa ka mga tips na pwede masulti?full guide from you how to breed??pinoy style?libog ang sa mga google uyy..ug yahoo..hehe
don't worry bro, mana man pud nag breeding seasondali ra mag breeding bro, ayaw lang pagka pressure... dli pud ta need ug incubator dri kay sakto naman atong temps, 80F - 90F
I google bro daghan ayu ka ma learn about LGs. Daghan ayo care sheets and advices![]()
hehe..atlist naa ko idea mga bro ba.hehe..share lang mo?plss?hehe..kay sa google ug yahoo kay mag lisod man gud ko sa uban mga materials..what i mean..ako gusto mga tips na kanang dali ra nato mako here in phil ba..pinoy style sad..SHARE NYA MO..![]()
wow!!! grabe na jud ni uban dah.. breeding naman jud tirada..
haha..ako bai taga ormoc..wala man gyud mamalit ani dri..im sure and mahadlok ko mo ship..haha..mag breed ko for collection lang
aw haha.. layua sad diay nimo.. hehe...