Guys share lang ko ninyo so that ma warningan ang gusto mangaon didto.
Last week ning kaon ko sa Andoks Fastfood at around 8:00 pm. I got interested kay sige man ko ug agi diha pero wala pa ko ka kaon diha before. I ordered the usual way... approach the cashier, ordered sisig, asked for how many minutes to wait then sat down and waited.
Gi ingnan ko sa cashier nga sisig is around 15 minutes to cook... so nag paabot ko ug 15 minutes for my meal to be served... 15 minutes went by... I thought daghan silag customer so I decided to wait 15 minutes more... so my waiting time is around 30 mins na. After 30 mins, ning reklamo na ko sa cashier nganong wala pa ang order, ning ingon ang cashier nga mga 25 mins pa ang sisig, so I told him nga 30 mins na ko nagpaabot... the cashier went to the kitchen then asked me to sit down because they will serve the sisig.
I sat down and true enough naay ning duol namo dining crew and served the sisig...
puwerteng buwesita nako kay ang sisig nga gi serve, wala gyud na luto! ning reklamo ko sa cashier, gi tawag sa cashier ang cook, gi duol ko ug ang buang gi ingnan hinoon ko nga ngano bitaw dili mi maka paabot! perting pestiha aning mga tawhana. Gi kasuk-an nako ang cook, ning sukol man hinoon ug nag tubag2x, I was approached by someone who I think was the manager, nangutana unsay nahitabo then told the cook to go to the kitchen. That person asked me to sit down and then after pila 3 minutes my cooked sisig was served... pero wala na nako kan-a kay wala na koy salig sa ka limpyo sa gi serve nga sisig kay kahibalo ko nga mismong cook nga akong naka lalis maoy mismong nag luto ato, ako na lang gi pakaon sa mga bata sa dalan ang sisig...
Guys perting walay batasan anang cook diha sa ANDOKS MABOLO so I would advice you all nga dili mo kaon diha.