Results 1 to 7 of 7

Thread: Ipod shuffle

Default Ipod shuffle

mods please delete! naka buy nako! ty ty
    Last edited by etzina; 12-12-2009 at 12:01 AM.

kita ko 2.5K pero tua makati ang seller... lisuda pud oi, dec 23 paman maabot ako cuz from manila, can't wait for it ....

my budget is 2.5K ... why offer me 2.8K? dili ko kasabot..... up pud ko ngari

naa ko shuffle 1gb. blue. unit and dock only. wa na headset. pina dala ra ni gikan states last may 2009. 2k only.

Quote Originally Posted by etzina View Post
    kita ko 2.5K pero tua makati ang seller... lisuda pud oi, dec 23 paman maabot ako cuz from manila, can't wait for it ....

my budget is 2.5K ... why offer me 2.8K? dili ko kasabot..... up pud ko ngari
    Mu comment lang ko ani, Pasabton taka part!! pasalamant gani ka nga naay ni respond sa imong thread. Given na "2.5" ra ang imong budget! Wa koy lalis ana kay mao ra jud nay maabot nmo. Di sad ka kabuut sa seller kung mu offer sya ug taas na presyo iya man sad na kung di ka ganahan ug di ka kaabot sa presyo ayaw na lang ug palit diba!!!
    Murag karon pa man siguro ka kasuway ug pamalit diri!!! You should be thankful nga gi tagad ang imong thread.

Quote Originally Posted by archspace View Post
    Mu comment lang ko ani, Pasabton taka part!! pasalamant gani ka nga naay ni respond sa imong thread. Given na "2.5" ra ang imong budget! Wa koy lalis ana kay mao ra jud nay maabot nmo. Di sad ka kabuut sa seller kung mu offer sya ug taas na presyo iya man sad na kung di ka ganahan ug di ka kaabot sa presyo ayaw na lang ug palit diba!!!
    Murag karon pa man siguro ka kasuway ug pamalit diri!!! You should be thankful nga gi tagad ang imong thread.
    wow ha... kuyawa gud nimo mu comment....common sense raman sad, ako budget is at most 2.5K kay naa guy namaligya ug ingana.... so kung walay maka offer nako ug ingana, then why bother? diba simple raman na.... mura ra gud na sa namaligya mu ingon sila "no low ballers".... mamaligya ug tag 1.5K nya hangyuon ug 800php, ok raka ana? sabta lang pud ko... nangita ko ug barato

kaya man nako mu bayad maskin ipod touch (hell, even an iphone!) but since ako rani igift mu set pud kog budget noh alangan naman sad patuyang ko ug gasto? it doesn't mean nga ang said budget sa tao mao ra na iya makaya.... mura pud ka way experience sa budgeting, ngano diay, gasalig raka sa imo mama noh? wa kay gasto diha?

kadaghan nako kapalit diri oi di man gani ko mu haggle... unsay asking price niya mao jud ako ipalit... kung ako mamaligya diri grabe kaau mu hangyo .... mao na kung isearch nimo ako mga threads dili kaau ko mamaligya diri.. palit lang jud ko... kay wa ko ana bisyo mamaligya unless necessary jud ibaligya...
    Last edited by etzina; 12-15-2009 at 08:05 AM.

C.I.A. ite's Avatar
    Blog Entries
    1
    naa ta ko shuffle 1gig apple green color tag 1.8 k hehe. nakapalit naman diay ang TS

im looking for ipod shuffle plss txt me with the details 092252558678

8.    Advertisement