nasakit akong silingan dn did2 daw xa sa larsian last nikaon? sakto ba iya katahap?
nasakit akong silingan dn did2 daw xa sa larsian last nikaon? sakto ba iya katahap?
Ambot lang kaha, diha ko magkan-anan sa una, wala man mosakit akong tiyan, tingale dili na kamao mang-limpiyo mga naninda diha karon............
Para nako dili na safe. If you expose half-cooked and un-cooked food then bacteria will undoubtedly be there. And observe how they clean their plates, glasses and utensils. The stall has no individual wash areas, mag-hakot ra gani og balde-balde. There isn't even a wash area for customers. And have you seen the CR's lately.
Not only that, daghan na kaayo mag-inom diha nga murang naa sa ilang tugkaran. Saba pa dyud kaayo ang mag videoke. It is no longer a place to bring your family.
I had the chance to experience the original Larsian in the early '80's, when it was truly a unique street-dining experience. Gi sulod dyud og container ang mga food, and even if there were no running water, there were closed water containers and soap nga puede ka mang-hugas.
Now, I wouldn't go to Larsians even if it's for free.
safe man..naa man mi suki did2 sa larsian kami sa akoa uyab..
safe man.. kung adto mo sa inyung mga suki mo-kaon...
nya imu ingnon nga saktoha jud sa luto...![]()
sukad sa una pa ko nikaon dinha wala gyud nagsakit akong tiyan. depende ra siguro na sa nikaon.
ngeeh .ana diay na
wla pman ko ka2un dra
pro gnahan ko
whaha.
Pirme man unta mi mangaon diha pero wa nami nibalik kay last week ang amo gikaon gahe na kayo klaro kayo nga dili na presko ang barbecue.Aso pajud kaayo nga init sa tanan.NAa pajud mga street children sa imong tungod.
d mn jd maau permihun ang mga sugba2 nga pagkaon.. pero lami mn ang gi dili.. permi mi kaon diha.. wa mn pod mi nasakit pwera buyag
Similar Threads |
|