pls pm me kung unsaon pag luto og tinowa na isda kanang lami kaayo. thanks
pls pm me kung unsaon pag luto og tinowa na isda kanang lami kaayo. thanks
luy-a (crushed, peeled)
sili nga espada (washed 3-4 inches)
sibuyas dahonan (cut 3-4 inches)
kamatis ( cut half wise)
Isda (preferably pugapo cut 4 inches)
pabukalan sa tubig tanang lamas,
kung mobukal na e-lunod ang isda
timplahi ug asin ug v-tsin
check after 4-5 minutes kung luto na ang isda
continue another 5 minutes kung wala pa...
continue checking kung hangtud maluto na ang isda..
mao ra..........he-he
pwede mani-id ka didto sa may fuente osmena na tinuwahan matag gabi-i.apil na nilarang
Audentes Fortuna Juvat
mao gyud bro...watch and learn na lang ngadto atbang sa crown regency..murag lami ilang tinuwa dd2..
cge bro pero salamat kaayo sa imong recipe tirong say. kanang tinowa og nilarang parehas ra na sila? lami pud bitaw ng nilarang
lahi ra ang linarang kay naa mana black beans and taosio...
maayo sad butanga ug tanglad (lemon grass) ang tinola para mas humot ug mas lami..
Similar Threads |
|