just post here the model or specifications or pm me. i need one para ma active nko ang akong speaker na 1300w 380 rms. post lang mo sa inyo amp basin ma angay ra. ok ra nako duol2x ani ug requirements.
ako price range kay anywhere near 2k.
just post here the model or specifications or pm me. i need one para ma active nko ang akong speaker na 1300w 380 rms. post lang mo sa inyo amp basin ma angay ra. ok ra nako duol2x ani ug requirements.
ako price range kay anywhere near 2k.
1300watts na speaker then drive to 380watts rms na amp.....looya sa imo amp ana bro dali ra keu na sunogan imo amp..............
ambot ani bro ako amp gamit karon kay yamaha raman pero gusto nko na ma active sub siya. 1300watts ni siya na 12" with 380rms so i was thinking na mao na iyang normal so ngita ko ug amp na mo igo sa iya na di ma sunog pila diay need nko na amp?
pila ka ohm ang speaker?
1300watts 8 ohm----pwede na ang 500watts rms amp 8 ohm pd ang impedance sa amp
pero mas nindut kung imo amp na palitun 1000watts ky 1300watts mn u speaker...BTW,asa na setup imo speaker bro?
4ohms raman ni bro gamit lang nko sa balay gi himuan nko ug 1.5cubic estimated na box. i heard much better daw ang higher watts rating na amp and lower iyang resistance value like mga 2ohms lang.