Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 40

Exclamation help! Aha ta maka reklamo ani?

Last December naay promo ang globelines broadband, if mag subscribe sa ilang package naay free cellphone, so nagpa taud mi. Pag ari sa mga techinician ingon sila na ipa dala ra nila within 2 weeks ang free cellphone, so nag hulat mi ma abot, 2 weeks na ni labay wala ghapon. Pagtawag namu sa globe, na hutdan daw sila ug stock, mga feb pa nila ipa dala. Nag feb nalang wala ghapon na abot ang cellphone nga free. Pag tawag namu sa globelines para mag followup, gi ingnan ra mi nga wla daw among name sa lista na padad-an sa free, so ang name namu gi add sa lista na padad-an nya inig march na daw ma abot, nag march nalang wla ghapon pag tawag namu, wala na pud amo name sa lista, nya wala na daw ang promo nila pag december ra.

Aha ta pwde maka reklamo ani mga istoryans? ilad ilad mani ilaha.. tsk tsk..

consult lang ug lawyer bai. better sad if naa mo any written agreement sa globe para evidence in my opinion

sa dti kay part mana sa promo

ex. per dti permit.... ....

pero bisan pa naa evidence nga naay agreement, ang prob if naa pud sila evidence sa
    postage like napadala na...khbw bya mo sa postal office dinha daghan ug anumalya,
    ambot lang kha ron but saona daghan na mga packages wala nangabot if mu-agi sa
    philippine postal office...if worth ang value sa phone if i-pursue nimu ang reklamo, okay
    ra..but if dili, ayaw nlang pag hagu2x bai kay GLOBE paka? y klaro..dia akong roaming
    ai gi-ahak 2weeks na y signal sukad na-expire ang roaming service nako, 3x na gi-adto
    sa ako asawa, ila na daw gi-activate..if mutawag ko sa t-mobile ug cingular nga networks
    dri, wla dw ko access kay wa sila control ana, sa network daw na nko..pagka y klaro jud..

Quote Originally Posted by rockford_fosgate09 View Post
    sa dti kay part mana sa promo

ex. per dti permit.... ....
    sakto jd bro. sa dti mo reklamo.

but naa ko nindot nga idea... tawag mo balik sa globe, then, ask kng naa ba jd nu name sa mka dawat og phone. if ever mo ingon nga wala, then ask kng where mo pwd mka reklamo ani. ingna cla kng pwd ba mo mka reklamo sa DTI.

Quote Originally Posted by tarantado07 View Post
    Last December naay promo ang globelines broadband, if mag subscribe sa ilang package naay free cellphone, so nagpa taud mi. Pag ari sa mga techinician ingon sila na ipa dala ra nila within 2 weeks ang free cellphone, so nag hulat mi ma abot, 2 weeks na ni labay wala ghapon. Pagtawag namu sa globe, na hutdan daw sila ug stock, mga feb pa nila ipa dala. Nag feb nalang wala ghapon na abot ang cellphone nga free. Pag tawag namu sa globelines para mag followup, gi ingnan ra mi nga wla daw among name sa lista na padad-an sa free, so ang name namu gi add sa lista na padad-an nya inig march na daw ma abot, nag march nalang wla ghapon pag tawag namu, wala na pud amo name sa lista, nya wala na daw ang promo nila pag december ra.

Aha ta pwde maka reklamo ani mga istoryans? ilad ilad mani ilaha.. tsk tsk..
    wala pa naabot ako headset and webcam since december 2007, and also my friends' freebies prior to that promo...

mi write ko letter addressed to globe's management... ang problema naa sa ila contractors, mao nay mangupit.. ako nalang gipa convert into 1month free internet.. sugot sila... pero dugay, it took 2months para moreflect sa bill.

easy, duol mo ug media... sure ko maminaw globe ninyo...

Sakto dti ug media, good combination!

Quote Originally Posted by andy_1904 View Post
    pero bisan pa naa evidence nga naay agreement, ang prob if naa pud sila evidence sa
    postage like napadala na...khbw bya mo sa postal office dinha daghan ug anumalya,
    ambot lang kha ron but saona daghan na mga packages wala nangabot if mu-agi sa
    philippine postal office...if worth ang value sa phone if i-pursue nimu ang reklamo, okay
    ra..but if dili, ayaw nlang pag hagu2x bai kay GLOBE paka? y klaro..dia akong roaming
    ai gi-ahak 2weeks na y signal sukad na-expire ang roaming service nako, 3x na gi-adto
    sa ako asawa, ila na daw gi-activate..if mutawag ko sa t-mobile ug cingular nga networks
    dri, wla dw ko access kay wa sila control ana, sa network daw na nko..pagka y klaro jud..
    preha mo sako ate bro. iya roaming way klaro nkpa load cya 500 nhurot lng kalit yang load na wlay gamit dn dli pa cya ka reciv mesages ky ngka problema dw ang globe...
    hay ka faet diay aning globe usahay noh...

nd 2 d ts e reklamo jud na maau bro. kay bnuang mana ilang style oi ingna ikiha jud ninyo cla hehehe

11.    Advertisement

Page 1 of 4 123 ... LastLast