Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Default yorkshire terrier pup asap

ngita ko og puppy na yorkie dapat weeks old lang kay luoy kau ako yorkie female bago ra na nganak but namatay iya pups, mangita siya sa iya pups luoy kau, so ngita ko mura iya ra ghapon pup so dapat bago2 pa na anak...

pls ko tabang.. hope i can find one today

bro, parehas ta bro nanganak akong daschund den patay ang 3 usa ra ang buhi but wla namo gi bilin sa inahan kay dli pa kahibalo mo alaga og puppy niya kay iya ra pislaton. what we did kay pag monday bag.o raman sad na nganak spitz namo gi butang namo ang daschund puppy sa spitz na mother den luckily bantayan sad sa spitz namo... mangita man gali ang spitz kung kuwaon namo ang dasch puppy niya... try to look for any puppy nalang kay lisod kaayo mangata og yorkie na puppy pa...

mao ba bro, mao lagi, try ko pangita lain pupy today, hopefully nya d pud nya awayon if ever, basin maka bantay siya ba na dili iyaha... luoy man gud kaau cge hilak, karon kay mga stuff toy iya e kuyog sa iya pen iya patungan, thanks sa advice bro

so far wla man kulataha ang puppies sa spitz nako sa daschund... ako gali na ipuli2x kay usahay mahutdan og gatas ang usa den ang usa ka dam ang pa tutyan nako para dli sad lonely ang usa... dli lang jud nako i duol both the mother kay mag bugno jud...

Preferred Partner
    lisod kaayo mangita yorkie na puppy. try sa manila

chabby: ok
    kaloyski: mao lagi lisud jud diri, then if sa manila nya i need man days old or a week old, if pa ship apa basin ma matay... lisud kaau

naa na nag totoy sa ako yorkie rn, guess what!
    doberman na pup heheh kay ang mom d kbaw mo take care grabe kau ka protective na ma bunog nalang ang puppy niya so ang yorkie nalang sa nako... pero lisod kay d kau dawaton sa yorkie, pero iya pa totyon sahay

hahaha ka cute... gamay kaayo ang yorkie to be a mom of a doberman hehehe... keep up the good work hehehe...

hehehe mao lagi, at least ma kwaan lang iya milk para d masakit ita nipples then at least company lang pud niya.. ig dako sa dobie mao na ni bpodyguard sa ako yorkie hehe

best ana bisan bisaya lang bro. whatever breed it will nurture man.
    several times when a lioness gives birth; usually dog ang ipa nurse sa zoo kay lioness tends to just leave their cubs.

ngita ug bisaya na weeks old; para even dili niya ma nurse ug maayo dili sad sakit sa bulsa kon ma unsa man gani.

- g

11.    Advertisement

Page 1 of 2 12 LastLast