Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Red face Where to buy Gothong Tickets

Hello pipz!

Ask ta ko kung asa dapit mopalit ug gothong tickets para cebu to iligan?

Asa na dapit ang gothong ticketing office (well aside sa pier 7 nila na office)? D ba naa mn pud sa colon? pero ala ko kabalo sa exact location..

Please help!

Thanks thanks

adto ka palit sa colon kanang tapad sa city savings bank... or try lang pud sa sm travellers lounge...

yah naglinya na mga ticketing booth dha sa Colon..

ngano mag Gothong man ka mam? bati man serbisyo nila oi.. napay pier terminal nila nga pwerte hugawa.. pero barato ra jud hinuon..

Quote Originally Posted by Motownkid View Post
    yah naglinya na mga ticketing booth dha sa Colon..

ngano mag Gothong man ka mam? bati man serbisyo nila oi.. napay pier terminal nila nga pwerte hugawa.. pero barato ra jud hinuon..
    wala mn lain byahe ig-sunday sa gbii gud.. gothong ra >.< tpos dapat pud makabyahe pauli akong uyab to iligan ig-sunday.. so no choice jud.

wala mn lain byahe ig-sunday sa gbii gud.. gothong ra >.< tpos dapat pud makabyahe pauli akong uyab to iligan ig-sunday.. so no choice jud.
    ahh mao diay... pero ayaw lang mog kompyansa if nag-dali imong uyab. if sunday ilang schedule, naay possibility the next day na mka-byahe ilang barko. (more than 12hrs delay)

dli man sa ingon gidaot nko ang Gothong ha, based on personal experience lang ni ako. Nibakasyon mi ug Cagayan last year sa akong cousin, nag Gothong mi kay mga estudyante pa lagi gusto maka-tipid. 6pm pa lang didto na mi sa ilang terminal coz 8pm ang sched sa barko. ni-announce cla nga madugay ang barko kay na-aberya daw gikan Manila. at first 10pm daw mo-larga na, sunod nahimong 12am, hantod niingon cla tomorrow 8am na jud daw. the next day nibalik na pod mi sa terminal nila nga pwerte rba hugawa, magka-asite imong sinina..hehe gasto na pod mi sa taxi!... imbis 8am ang byahe nahimo nuong 2pm na pod! haaaay gabii mi naabot sa CDO.

pero ambot lang kaha karon, hope nausab na ilang pamaagi. good luck & happy trip sa imong bf.

Quote Originally Posted by fallenFate View Post
    Everyday man ang Trans Asia mo biyahe. Pinaka barato pa jud na sya so far, pero i dont know compared sa Gothong kay havent tried pa.

@Motownkid - yep I agree na bati jud ilang port, mahadlok gani ko dd2 kay basin rapeon ko wahaha sudlonon baya. Pero nakatry namn ko sakay sa gothong, so far okie ra man.. Pero mahadlok sd lagi ko, mura gamay ra ko salig sa barko bah..hahayzz pero no choice lagi Maynta lagi wala prob igbyahe niya.. Ampo lang gyud mi sa Ginoo ani..pero so far, ala pa mn na-news na ngkatrahedya ang gothong na barko while byahe, d ba?

@davies107 - I believe ala byahe for cebu to iligan/ozamis ang trans-asia pag sunday..ozamis to cebu nuon ang byahe ana.

sulayi ni na site para makabalo ka sa mga biyahe on this day:
    Schedule.ph

based sa search results:
    Schedule.ph - Search from Cebu City to Iligan

mao rani ang available that day:
    Sun Aug 17, 2008 07:00 PM Cebu City Pier 7 Iligan City 11h Carlos A. Gothong Lines, Inc.

^ Thanks. That was one of the sites I've visited para sa schedule. hehe

Lagi gothong ra jud ang available.. wa choice jud mi.

Quote Originally Posted by fallenFate View Post
    @Motownkid - yep I agree na bati jud ilang port, mahadlok gani ko dd2 kay basin rapeon ko wahaha sudlonon baya. Pero nakatry namn ko sakay sa gothong, so far okie ra man.. Pero mahadlok sd lagi ko, mura gamay ra ko salig sa barko bah..hahayzz pero no choice lagi Maynta lagi wala prob igbyahe niya.. Ampo lang gyud mi sa Ginoo ani..pero so far, ala pa mn na-news na ngkatrahedya ang gothong na barko while byahe, d ba?

@davies107 - I believe ala byahe for cebu to iligan/ozamis ang trans-asia pag sunday..ozamis to cebu nuon ang byahe ana.

Aws tuod diay no... Ako man gud gi base sa Cebu to CDO... How about Cebu to CDO ka tapos mag bus nalang ka going Iligan. Just a suggestion.

11.    Advertisement

Page 1 of 3 123 LastLast