Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: CHINA PHONE

Default CHINA PHONE

ok ra ba mo palit ug china phone?? unsa man inyo ma sulti about sa china phone?? ang nahibaw.an lang nako kay hinay mo load.. ug dali ra kuno ma guba kung permi mag tv.. ang batery sad kuno dali ma hurot..

unsa pa man ang mga advantage ug disadvantage.. siguro premature pa ang technology sa chinaphone.. pero once maka stable ang china phone.. piti gyud ang nokia and other brand phones..

Default Re: CHINA PHONE

Quote Originally Posted by waterboy0911
    ok ra ba mo palit ug china phone?? unsa man inyo ma sulti about sa china phone?? ang nahibaw.an lang nako kay hinay mo load.. ug dali ra kuno ma guba kung permi mag tv.. ang batery sad kuno dali ma hurot..

unsa pa man ang mga advantage ug disadvantage.. siguro premature pa ang technology sa chinaphone.. pero once maka stable ang china phone.. piti gyud ang nokia and other brand phones..

All i can say chinaphone is affordable but the quality

Default china phone

ok raman cguro ang china phone, imo lang pili-on ang lig-onon ug nawong. naa man ko mga migo nga naa china phone, as of the moment wala paman sila reklamo nga dagko so far. ang usa nako ka migo ingon sya nga naay uban nga cellshop nga dli mo down load ug sounds basta china phone ila cell ambot kaha ug ngano.

According sa akong research sad. most problem is dali ra ma lowbat tungod ky daghan ang feature. naa pud ingon ug madaot na gani ang cord para charge dili na mo charge nya way baligya na charger dri sa ato. So take care lang jud not only sa phone also charger pud.

plano ko palit ana... k2ng naai tv ug ubn pah.. try lng gd n2 .. arn kta mismo mka testimonia

kusug kuno mu tingog ang speakers...

i have one. so far, ok man kaayo and i am enjoying its features. pilia lng jud ang itsura ky dghan man china nga klaro au nga dli durable. ang ako gpili jud nako maau. natagak man gani ni kapila pero la man naguba. i also ask the store if ever maguba ang battery or charger naa ba available and ingon cla naa sa ila store ug sa uban pud na namaligya ug china phones. suroy pud ko sa lain store and naa jud.

I agree with you redcheek kay naa man pud ko ako china phone wa pa noon ma tagak kay sinaw man sya hehehehe super handle with care nako, 2 ka spare battery kay tungod sge ko ug TV if adto ko skul or laag laag nga way tv, then kusog phone ug speaker murag di phone. super love nako ang phone kay sinaw man kau ako dyud trapohan kung naay mo hikap hahahahah.. gi palitan nako ug screen protector dayon aron di ma daot ang screen..

akong china phone C3000 ako e baligya 6k or trade

dayon mao ni tinigom nako nga gold para palit ani nga phone hehehe..

Quote Originally Posted by SmaRkieS View Post
    I agree with you redcheek kay naa man pud ko ako china phone wa pa noon ma tagak kay sinaw man sya hehehehe super handle with care nako, 2 ka spare battery kay tungod sge ko ug TV if adto ko skul or laag laag nga way tv, then kusog phone ug speaker murag di phone. super love nako ang phone kay sinaw man kau ako dyud trapohan kung naay mo hikap hahahahah.. gi palitan nako ug screen protector dayon aron di ma daot ang screen..

akong china phone C3000 ako e baligya 6k or trade

dayon mao ni tinigom nako nga gold para palit ani nga phone hehehe..
    nice imo fon. btaw, u should handle it with care if you want it to last long. i think mahal ra imo baligya ky mostly sa mga china tv phones karon barato naman lang. naa nay tag 4k. didto man ko sa store ako gpalitan ako phone nya nibarato man cla. mahangyo pajud. anyway, just keep it and be entertained!

Quote Originally Posted by patca22 View Post
    kusug kuno mu tingog ang speakers...
    kusog jud. ang sounds equivalent sa gkusgon sa radio

ako di ko ganahan kay quality is questionable and walay support. ang warranty 3 months ra which is insufficient. dili pud ko ganahan sa software nga gai kabit nila ug ang touchscreen dili kaayo responsive. maski gale sa myphone sa akong papa dili kayo ko angay sa touchscreen. pero infairness ang china tv phone daw sa akong uncle kay tig 2 days ang battery sige pa tv tv naay nag baligya sa akong mama ana. nangilad pa ingon sya gkan daw sa factory sa nokia pero wala ni pasar sa quality check. unya wala pa daw to diri sa pinas kay expensive kaayo. kung paliton daw sa commercial store tag 30k daw (graphics daw) pero sa iya tag 6k nalang. pero pag tanaw nako ni undang syag pngilad kay naka bantay sya nga kabalo ko ana

well yeah, kung mo develop na ang mga chinese products this will surely hit in our market. kulang lang sa ila design, software improvement, components improvement and most of all quality and support improvement. even nga sa myphone dili kaayo ko sold out. ewan lang sa verzio....

11.    Advertisement

Page 1 of 3 123 LastLast