Anybody Naa Idea..Na.Unsa Na Toh Ang Coral Reef Hotel Sauna?? Maligo.An Pa Ba Xa Karon Maske Wala Na Toh Ang Hotel? pls. ko sa inyo replies...lamatz!!
:mrgreen:
Anybody Naa Idea..Na.Unsa Na Toh Ang Coral Reef Hotel Sauna?? Maligo.An Pa Ba Xa Karon Maske Wala Na Toh Ang Hotel? pls. ko sa inyo replies...lamatz!!
:mrgreen:
i think lain na ang owner and i think murag gi develop ni sya into a bigger resort hotel
before bisan wala na ang hotel maligoan pa and we even play airsoft sa coral reef pero karon dili na pasudlan. nag start dili pasudlan mgga middle of year 2006 kay naa na daw nakapalit bag-o unya basin i-develop pero ambot nasugdan naba. nindot kaayo ligoan ang coral reef sa una bisan guba na ang resort, dagsaon gihapon mga tawo.
nindot au ligu-an ang coral reef...mangadto mi sauna kada anniversary namu..wa na ron...sayang...
aw, wana diay na ron ang Coral reef? nindot baya nang lugara, marelax ka sa kanindot sa view.![]()
PNB na ang tag-iya ani karon. Wala na mag operate. Bag-o ra mi didto, mag inquire unta mi kung pwuede pa ba maligo, dili na daw.
yeah dli na jud pwede.. ky i think murag naa na new owner and i develop na
Owned by Eton Properties.
pero nagstart na og operate sila??thanks
^^murag wala pa...a Lucio Tan-owned company plans to develop the area into some sort of play-ground for the rich