Thank you pud kaayo miss, enjoy your new x10 mini pro.
Thank you kaayo master sa xtra bonus hehehe.
Update ra sa iyang stock kernel, nga pwedi rapud ma update using SE PC Companion, root nalang na boss, pwedi rapud ikaw mag root.
Thank you pud kaayo miss, enjoy your new x10 mini pro.
Thank you kaayo master sa xtra bonus hehehe.
Update ra sa iyang stock kernel, nga pwedi rapud ma update using SE PC Companion, root nalang na boss, pwedi rapud ikaw mag root.
Thank you sir varg sa pag pa update ganina... thank you for the extra bonus.
good morning istoreyans... pa update namo.
Good afternoon iStoreyans.

symbianizer ka bro??![]()
nop, TAP GSM and Nokiafree ra, pero sauna ra katong uso pa ang 3310~3315 I Cook rom

i mean magtambayan kag online forum nga symbinize.com?
safe ra ang pag unlock sa bootloader sir? live with walkman user here. updated to v0.62. dili man gud ma root using normal methods gud. unlockable noon ang bootloader. pila fee nmo if magpa root lng?
Bro... can you do tweaks to my Arc S? Gusto ra unta nako ma transfer to microSD ang mga apps excluding those needed system apps... I can't transfer everything... Naa man gud uban way gamit mag dugang2x lang ug space sa akong internal mem... then mo run sa background dali ra ma lowbat... I want to have full control of my phone... computer enthusiast ko ug hilig mag tweaks sa pc but android is new for me... hadlok ko ma brick akong Arc S gud...
its currently on gingerbread 2.3.4
to sum up:
- Transfer apps from internal memory to microSD to gain memory space. (Some apps nga ako gi install, sa phone jud ma save.. di pwede i transfer using App2SD)
- Restrict unnecessary apps from running on startup to save on battery. (mga way gamit nga defaults apps mo run jud bisan after e-kill)
- Want to use apps that requires rooted phone. (naay uban apps nga nice pero di ko ka use kay di man rooted ako phone)
nop, wala koy hilig mag tambay didto, wa koy time.
sorry boss di ko ka salig ana kay wala kaayo community ana, pero naay mga roms pud pero wala kaayo support.
You can follow this guide boss.
The Android Planet » How to Root Sony Ericsson Live with Walkman Using Easy Rooting Toolkit
Abi nako na tweak na nimo, coz naka basa pud ko sa mga uban post nimo from other thread.
Tanan problems nimo ma eliminate, if ma butangan na nimo ug proper ROM, depende pud na sa developer sa ROM/KERNEL kung ma implement ba niya ang mga features nga kilangan nimo.
Naay application pud nga rootuninstaller, pero kung ma sayop ka ug uninstall ma buang pud ang phone. Pero way problem sa ako kay ma restore ra nako ang phone using SE PC Companion.
If naka cyanogen mod ka, naay built-in feature nga App2SD, tanan user apps ma move nimo sa microSD, pero not totally ma move dyud all, mag bilin rana siya ug executable file sa phone, like ang file size is 16MB mag bilin sya ug 445kb, or you can check mga installed files then naay option move to microSD.
Mao rani akong running applications.
This are my screenshots sa CM moving applications.
![]()
![]()
Try to check this link about rooting.
How To Root Sony Xperia Arc S ~ Pinoy Androids