bro... interested ko... naa kay male ana? how much is the last price.. please PM me or text me 09225745073
bro... interested ko... naa kay male ana? how much is the last price.. please PM me or text me 09225745073
yahoo!!!!!!!!!!!! i got one of these dog today........the brindle-like color...... nice pupz.............. 2 were left............. up for these..........
unsa ang g breed ani daschund ogxD
one puppy left nlang daw.... ang wild boar/ brindle-like color ang nahabilin as per info sa imo mama, male kuno...... very unique color.... lyk sa ako napalit ganina pero female lang akoa.... nindot jud........ mayta mahalin na daun na.................
I got the last black puppy... yeheyyy... abi nko girl ako makuha, dli diay... nahutdan na... pero ok raman... nice puppy...![]()
hehehe! bitaw bai,mao unta jud na ako kuhaon ganina pero ngita man ko female gud kay try ko breed ani nga unique color pud....nice one u got bai.....
paspasa oi, 2 days rman....halin na tnan....go go go.... pahangyoa unya ko sa imo mga balhiboon nga itoy bro.....hehehehe
got a black one kanina and i named him shawn....kusog kau mu kaon!!!! nice kau ug appetite and shiny kau ug coat...yehey