Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 50

Quote Originally Posted by jackyboy View Post
    peraha jud ta bro pang fill-ins ra pud nako ako gamit, except wala kau ko idea anang mga modes. hehe.
    ayaw pagorio2x bro..hehehe, payter au nis jackyboy...

@jacky patudlu ko huhu

wwaaahhhh... behind na kaayu ko aning mga bat-ana dah... edad ug skills... huhuh

ako tawn, forever pentatonic. mwahaha... improvise lang nya palabi ang feel, walay speed kay hinay pa sa lolo nga gasungkod ako tudlo.... hehehe

mga bros, basa ko anang mga myxolodian, ionian etc... kanag theories bah, dili man jud ko makasabot uy...

try pud ko sweep picking... 2 - 3 ra jud notes ako kaya... hahaha... tiguwang na jud tawn ni... ari nalang nato daugon sa kinaskasay... MWAHAHAHA

@Stabs... kahinumdum ko ninyo atong glitch days bro, sinulog to nga gig ninyo kauban greyhoundz, payter kaayu ka muguitara! that was what, circa 1999 i think...

@jacky & ramnem: mga bro, patudlo ko... bro ramnem, bisita nya ko inyo mga practises...
    Last edited by arubinkun; 06-19-2008 at 06:05 AM.

hahays kaskas lng jd ko kutob or shred ginagmay...gahi au akong kamot aning lead2x...huhuhu
    maypas alvin kamao mu swep...hehe

Quote Originally Posted by GOSPELofROCH View Post
    hahays kaskas lng jd ko kutob or shred ginagmay...gahi au akong kamot aning lead2x...huhuhu
    maypas alvin kamao mu swep...hehe
    mu-sweep sa floor... mwahaha

Quote Originally Posted by burnfinger View Post
    power kau ni basikoncept dâ.. hehe... \m/
    Dili intawn. Gamay ra gani kaayo nako magamit ning mga "scales" hehe kay hinay au ako speed.

Quote Originally Posted by bryanarzaga View Post
    si jacky ug si basik master na kau solo's
    Wala man gani mi solos sa amo lol. Fill-ins rajud ko kutob lol. Ikaw moy master ug solo hehe kay kadungog ko ato mga shred nimo naa imo soundclick
    Last edited by basikoncept; 06-19-2008 at 09:18 AM.

Quote Originally Posted by basikoncept View Post
    Wala man gani mi solos sa amo lol. Fill-ins rajud ko kutob lol. Ikaw moy master ug solo hehe kay kadungog ko ato mga shred nimo naa imo soundclick
    ngek daan naman to kaayo nalimot nako sa ako soundclick password lol dli na nako ma update

Quote Originally Posted by bryanarzaga View Post
    ngek daan naman to kaayo nalimot nako sa ako soundclick password lol dli na nako ma update
    Aw mas ni-grabe pajud diay karon kay daan nagud to hehe. Wala diay 'Forget password' ang Soundclick?

@bry:
    nge, kita gani ko sa imu vids sa youtube, maayo na kau ka bry uy. wala koy matudlo nimu uy. hehe.

@arubinkun:
    layo pa kau ko ug agian bro, daghan pa ko angay iresearch. pentatonic ra sad ako gamit gani. hehe. dili gani ko kahibaw mu sweep. haha.

kana ramnem nag hilum2x ra na mau pud d i kau to. hehe. nindut pa jud kau ug strat.

11.    Advertisement

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast