Page 24 of 26 FirstFirst ... 14212223242526 LastLast
Results 231 to 240 of 251

done reading. . page 1 to page 23. . dghan jd ko nakuha nga idea. . pra sa among house sa deca talisay phase 2. . guys! e post actual pics sa sulod nyo deca house please. . .

Quote Originally Posted by superidol View Post
    done reading. . page 1 to page 23. . dghan jd ko nakuha nga idea. . pra sa among house sa deca talisay phase 2. . guys! e post actual pics sa sulod nyo deca house please. . .
    boss duol ra diay tah, naka kuha me ug duha ka unit sa camella ug sa lisandra roma..

Quote Originally Posted by ohohoy View Post
    boss duol ra diay tah, naka kuha me ug duha ka unit sa camella ug sa lisandra roma..
    hehehe! sakto kaau. . just ncase mo order ka nako ug buwad pohon. . pwd ra kaau tka ma dliveran daun. .

OnT: Camella mn pd unta mi. . kad2 elang Reanna house. . syang kaau. . na unhan mi. .

Quote Originally Posted by superidol View Post
    hehehe! sakto kaau. . just ncase mo order ka nako ug buwad pohon. . pwd ra kaau tka ma dliveran daun. .

OnT: Camella mn pd unta mi. . kad2 elang Reanna house. . syang kaau. . na unhan mi. .
    boss unsa may na klase na buwad ang imoha baligya? naa kay dagko na isda sa bato pareha anang molmol, lapu-lapu ug uban pa basta isda sa bato? intersted ko sa buwad, hehe..

Naa lang unta ko pangutana about sa pagtaod ug aircon. Kelangan dyud siya taoran ug separate nga linya with circuit breaker? Or pwede na diretso sa outlet? Other appliances naka-pansak kay refrigerator nga 5 cu. ug tv, unya modem. Ang aircon kay 0.5HP. Unsa kaha maayo ani? Deca 5 amoa gipatong lang sa bintana aron wa nay libog..

Para nako mas maayo jud ug duna siya dedicated or separate fuse or breaker ang AC mam... Asa ka sa deca5 mam? Tuod muzta tubig niyo diha?

Quote Originally Posted by joop View Post
    Para nako mas maayo jud ug duna siya dedicated or separate fuse or breaker ang AC mam... Asa ka sa deca5 mam? Tuod muzta tubig niyo diha?
    Wala pa ko ka-sweto kay nag-rent ra man mi diri. Ok ra man ang tubig. Hinay lang dyud.

Bag o pa diay ka diha madam? Imo ra unya na masinati puhon

susihon nya ni nako inyong mga units unya mga boss joop, madam jeckskie ug si TS na nahalin na ang unit. myta dili mouwan unya

Why did you sell it?

11.    Advertisement