Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 34

Thread: Psu busted

Asa nimo na gipalit bai? Pailisi daun ugma. Mao na nay default nga setting ana? Kuyaw diay makapalit ana nga psu.

Quote Originally Posted by Sempron Guy View Post
    Asa nimo na gipalit bai? Pailisi daun ugma. Mao na nay default nga setting ana? Kuyaw diay makapalit ana nga psu.
    sa PC express nako napalit bai, uu mao siguro ang default setting kay pag tan aw nako naka 115V man.
    Kompyansa sab kay ka without checking naa diay switch.

Set man unta na sa 230V then naa mura'g tape or plastic na lock diba? Pa-ilisi nalang, sa tan-aw nako wala ma apektohan imong parts. Nakasuway man mi ana sauna, Dell nuon to xD

E try kuno ug lain PSU imo PC bai, para makahibalo ka kung wala ba nadamay ang imo pc parts... Then pa ilisi lang jud na dayon imo PSU bai para ma solve na imo problem... PSU problem sad tong ako-a nga me buto...

Quote Originally Posted by Dondon View Post
    Set man unta na sa 230V then naa mura'g tape or plastic na lock diba? Pa-ilisi nalang, sa tan-aw nako wala ma apektohan imong parts. Nakasuway man mi ana sauna, Dell nuon to xD
    mao sab naa sa akong huna-huna. ngano kaha wala ni maka set ug 230V wala sab naka sealed ug tape.
    maynta lageh wala ma apektohan ang uban nga parts. mao gyud na akong gika kulbaan ron.

Quote Originally Posted by junax422208 View Post
    E try kuno ug lain PSU imo PC bai, para makahibalo ka kung wala ba nadamay ang imo pc parts... Then pa ilisi lang jud na dayon imo PSU bai para ma solve na imo problem... PSU problem sad tong ako-a nga me buto...
    uu me buto ang akong PSU. wala lageh ko extra nga PSU. try nako adto sa PCI express ugma para ma testingan nako ug kung mugana pa ang uban nga parts.

ok rana ang hardware ana. dli sad na covered sa warranty, you should always check everything first.

Asa man diay imong generic?

Quote Originally Posted by wikki View Post
    ok rana ang hardware ana. dli sad na covered sa warranty, you should always check everything first.
    I see, Dili diay na covered sa warranty? Sure ka ani sir? kay naka set mangud sa 115V supposedly naka 230V. Ahak diay aning Thermaltake litepower oe.

Quote Originally Posted by Dondon View Post
    Asa man diay imong generic?
    ang akong generic sab nahalin nah.

11.    Advertisement

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast