Page 15 of 43 FirstFirst ... 51213141516171825 ... LastLast
Results 141 to 150 of 421

Default Re: Hilaw nga Mani ni Lola

sus kon duol pani sa akong opisina bisan kada adlaw pako mo palit ani kay paborito kayo ni nako ang hilaw nga mani. will try to look for her in case maka agi kog colon.

teary eye ko sa imong story ug mga photos TS

matandog jud akong kasing² mka kita kog ingon ani wui... huh..

Quote Originally Posted by kentoy0224 View Post
    nahilom na lagi ni na thread. unsa updates ani? kumusta na si lola?
    Quote Originally Posted by nitwit View Post
    mao gyud sir naghuwat pod ko sa update ani sa ts kung naka gather na ba sya ug background info ani ni lola para matabangan nato.
    Quote Originally Posted by kentoy0224 View Post
    mao lagi unta. la update TS?
    Guys pasinsya na ha, coz not everyday mi mo adto ug colon, i once or twice a week ra kung naay paliton sa colon.

Last update namo niya murag 2~3 weeks ago. And the info nga taga asa siya kay Tisa labangon, the road dapit sa siomaiyan, I know naay mga bukid bukid na diha nga area of you go right side.

If we have time, pwedi namo siguro kuyogan si lola ug uli, everytime man gud mo duol mi ni lola tapos mag storya, daghan kaayo osyoso, mag siga lang ang mata. Kanang duol ni lola sa mercury halos mamaypa sa ka baga sa P.O nga gipamalit.

Quote Originally Posted by ulyssa_marie View Post
    oh gosh.. absolutely adore you both for doing this for lola. Only a few people out there have the initiative to do such an act. We all have soft hearts, but we don't have the will to do something about it.

I admire individuals or groups of individuals who can make such a small act of kindness that can mean sooo much to someone like lola. She will definitely remember you both always.

I stand and clap for both of you
    Thank you so much, she is deserving to receive more than any one else nga naa diha sa sidewalk.

Quote Originally Posted by jdbebz View Post
    teary eye ko sa imong story ug mga photos TS
    Pasinsya na boss, di lang dyud pwedi tabonan ang tanan angay tabangan sa dalan.

------------------------

I dont know if mao na dyud ni ang baws, last 3 days na timingngan na hurot among kwarta, nahurot ug bayad sa mga bills.

Nani udto mi ug bali 10 nga rice, 7 pesos nga beans, 10 nga monggos.

Then pag hapon, naa mi plano lakwon sa uptown to check if abot na ang sweldo.

50 pesos nalang among kwarta pang plete plete, para maka save mi, imbis mag 2 rides mi, nag lakaw lang mi kay medyo duol man.

Then from a distance... kita mi ug papel.....blue ang color...... gi pilo pilo...

we thought it was fake... ....or just a blue paper... we get closer and closer... 3 ka 1k bag.o kaayo gi pilo pilo...

murag naka hilak mi duha... kung kanus.a need namo ug kwarta... ngano ingon ato man dyud?.... mao ba ni ang baws?.. love dyud kaayo ta sa taas..

ingon ani ba ka buotan si lola?..

mao na bisan usa ka gamay atong ma hatag... basta kinasing kasing lang... way sukod sa baws...

Thank you so much lola, I hope we can see you again... we love you so much...bisan wala nami lola, diha lang namo e pakita sa imo.

Elite Member
    Blog Entries
    1

Quote Originally Posted by SmaRkieS View Post
    Guys pasinsya na ha, coz not everyday mi mo adto ug colon, i once or twice a week ra kung naay paliton sa colon.

Last update namo niya murag 2~3 weeks ago. And the info nga taga asa siya kay Tisa labangon, the road dapit sa siomaiyan, I know naay mga bukid bukid na diha nga area of you go right side.

If we have time, pwedi namo siguro kuyogan si lola ug uli, everytime man gud mo duol mi ni lola tapos mag storya, daghan kaayo osyoso, mag siga lang ang mata. Kanang duol ni lola sa mercury halos mamaypa sa ka baga sa P.O nga gipamalit.

Thank you so much, she is deserving to receive more than any one else nga naa diha sa sidewalk.

Pasinsya na boss, di lang dyud pwedi tabonan ang tanan angay tabangan sa dalan.

------------------------

I dont know if mao na dyud ni ang baws, last 3 days na timingngan na hurot among kwarta, nahurot ug bayad sa mga bills.

Nani udto mi ug bali 10 nga rice, 7 pesos nga beans, 10 nga monggos.

Then pag hapon, naa mi plano lakwon sa uptown to check if abot na ang sweldo.

50 pesos nalang among kwarta pang plete plete, para maka save mi, imbis mag 2 rides mi, nag lakaw lang mi kay medyo duol man.

Then from a distance... kita mi ug papel.....blue ang color...... gi pilo pilo...

we thought it was fake... ....or just a blue paper... we get closer and closer... 3 ka 1k bag.o kaayo gi pilo pilo...

murag naka hilak mi duha... kung kanus.a need namo ug kwarta... ngano ingon ato man dyud?.... mao ba ni ang baws?.. love dyud kaayo ta sa taas..

ingon ani ba ka buotan si lola?..

mao na bisan usa ka gamay atong ma hatag... basta kinasing kasing lang... way sukod sa baws...

Thank you so much lola, I hope we can see you again... we love you so much...bisan wala nami lola, diha lang namo e pakita sa imo.
    maam i pm'd your bf a couple weeks ago im not sure if he mentioned it to you that i told him if he can get us the background info of lola we will offer her financial support so she doesnt have to be in the streets anymore selling peanuts.

i just happend to read ths thread just now, i pity lola, ka hilakon au ko ga tan-aw niya sa pix reminds me of my lola nga close kau nako..if i'll see her dapat jud ni xya tabangan oi

bai.. matay ako pud ni sya ma agian diha dapit mygold It was year 2010 last year First ko kita ni lola diha samtang naa gian nako, ga huot jud ako dughan, mura gud gi komot.... taga agi nako.. mo palit pod ko ani iya mani.. hatagan lang nakog 50 pero usa ra ka putos nga mani ako kwaon... huhu louy jud.. =( Naningkamot tawon si lola... lami raba iya mani, infairness...

Thanks sa pag post og pag share ani nga thread ts... WOW!

up for this... ge lang if kaagi ko colon palit sad ko mani if kita ko nya... bahalag lakaw ko padung uli....

Talagsa ra man unta ko mohilak, pero nakahilak gyud ko'g thumbtacks pagbasa nako aning maong thread.

Para ni TS ug sa iyang GF, thumbs up for bringing lola's story here. Saludo ko sa inyong kamanggiluy-on ug kamanggihatagon.

Para ni lola nga namaligya'g mani sa colon (bahala'g dili siya makabasa sa akong post diri), you are my new idol, 'la. I hope to see you in person. Na-inspired ko sa imong ka-resilient. I will tell your humble story to my kids, to my family and to all the people I care.

Naa unta ko gamay nga suggestion para sa mga mods. Kun pwede unta nila i-sticky kaning maong thread aron pirmi makit-an. I'm sure daghan ang mga istoryan nga ma-inspire sa story ni lola. Daghan pud mga istoryan nga gusto motabang ni lola. Kun ma-sticky ni nga thread, dili ni matabun-tabonan anang mga wa'y hinungdang thread nga nagkatag diri sa general discussion section.

Very inspiring boss.. Keep up the good work. More blessings to you both.

11.    Advertisement

Page 15 of 43 FirstFirst ... 51213141516171825 ... LastLast