ds is me..shot sa ako friend na d5000 sd.. Uploaded with ImageShack.us
Originally Posted by wildfuzz ds is me..shot sa ako friend na d5000 sd.. Uploaded with ImageShack.us asa mo nag shoot ani brad? hehe nindot ang lugar..or sa inyoha ni? sosyal... duda pud ta y dira sila nag shoot heheh peace brad...keep shooting hehe..
Originally Posted by lickitung cge bai..larga..mada ra na ang entrance..so final na jud ha..sunday..1pm..kita sa gaisano south.. desktop ako gamit bro..i hate laptops..wehehe.. oks ko sunday i'll be there.. sat ky nko lakw ana nya mauwaw ta kyog ana mga kurat nah cla hahahaha
Originally Posted by iz3d asa mo nag shoot ani brad? hehe nindot ang lugar..or sa inyoha ni? sosyal... duda pud ta y dira sila nag shoot heheh peace brad...keep shooting hehe.. sa watefront na bai.naa mn construction show adto me part sa amo work.hehehe.dn shot2x ginagmay..
Originally Posted by sushikandi Kael: puhon puhon! pero ma ikog ko ninyo mga pro na kaayo mo. observe and learn lang sa ko Post pa mu pix! Puros mo laki nag EB? prha ra ta duha sis sa aning kyoga ako ang pnka noob hahahaha kyg nlg sd aron duha ta hahaha
another share sa waterfront construction show gnina..pix2x ginagmay.. Uploaded with ImageShack.us
Originally Posted by wildfuzz another share sa waterfront construction show gnina..pix2x ginagmay.. nice shoot bai..hehe palihug lang ko paki resize to 500 pix longest side bai..hehe ^^ tingay mkasab an ta sa mods..
Originally Posted by lickitung adto jud baya bro..kitakits ta ddto.. what time gani bro and asa ang exact location?
Originally Posted by iz3d nice shoot bai..hehe palihug lang ko paki resize to 500 pix longest side bai..hehe ^^ tingay mkasab an ta sa mods.. hehehe.tanx bai..sory2x nadako ra ang size...ako lng nya usbon..
Originally Posted by wildfuzz what time gani bro and asa ang exact location? kron sat naay activity daw did2 pero i check pa ni kael ang sakto na details ... if imong pasabot kron sunday: 1pm sa hapon daw sa gaisano south..kita huwat lang tang lickitung if nka hire naba to og model..hehe ^^
Forum Rules