kuwang pa ni ako code.. ang iya department wala pa gale ko ka butang anha..... then daghan pa man kuwang ana ako code.. galibog man jud ko.. cge lang butang og.. mismatch ang error..
kuwang pa ni ako code.. ang iya department wala pa gale ko ka butang anha..... then daghan pa man kuwang ana ako code.. galibog man jud ko.. cge lang butang og.. mismatch ang error..
'--ako iksuggest,
'--ilisi ang Currency ug Double
'--ilisi ang Val ug Cdbl..
'--kini n code bro, error mani...
'deduc - val(lblBasicPay.caption) * 0.3
'rs!empStatusRegProb = optPro.value and optReg.value
'--------------------------------------------------------
'elseif txtHWorked.text > 40 then ----ilisi ni bro ug ing-ani
elseif Cdbl(txtHWorked.text) > 40 then
'--mas mau ipakita ang code asa mg-error
'--ug unsay error para ma.trace..
Bro murag dili gyud ka save kay murag wala ko kakita kung asa imong database connection.
Unang buhaton nimo bro try lang sa gamay nga data i save para sayon ra pag trace sa error, Nya pwede raman na ipaawahi imong computation kung maka connect na gyud ka sa imong database.
Sample, pero dili gyud complete...
Dim rs As Recordset
rs.Open (blah blah............)
rs.AddNew
rs!EmpID = txtEmpID.Text
rs!FNam = txtFName.Text
rs.Update
MsgBox("Save",vbInformation+vbOkOnly,"Sample Text");
rs.Close
hahaha mao gyud asa man diay ma save, mga wla ka open nga conntion sa imo db, dayon wla pud nimo open recordset or table, libog imo button asa niya e pansak ang data, murag sakto kang forever nga comment boss.![]()
bitaw walay declaration sa connection man, its better pag bughat ug module sa connection then each form tawgon nalang to, then i debug sad na imong program bro para mabal.an nimo kung asa ang sayop
try to use insert nalang instead of Addnew. Insert into <tableName> values(......) then i open imong database then close after
visual basic, vb, active server pages (ASP),java, c, c++, c__ , vbscript,active server pages, ASP, vbscript,SQL, database, informix, oracle, SQL Server,Perl, CGI,Delphi, PHP, LISP, Javascript,Free source code for the taking. Over five million lines o --> naay daghan sample dire pwede ma praktisan gudluck ^_^