Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29

Quote Originally Posted by motchkatt View Post
    kng gsto jud ka mkaless adto pa immunize sa inyo brgy health center/hall

yup sa barangay health center akong baby nagpa immunize, actually na completo na gani na nya ang immunization nga gehatag sa brgy.
    What i want is kanang mga vaccine nga wala sa brgy. like Varicella (chickenpox) vaccine, Pneumococcal Conjugate Vaccine booster shot, Oral/Inactivated polio vaccine booster shot, Influenza vaccine
    ug uban pa.

Quote Originally Posted by ashmae_01 View Post
    sis try Dr. Barbie Cavan cya man pedia sa amu baby

buotan kaau advice jud cya maau nd nindot medicines nd vitamins 4 ur baby
    mas cheaper iyang vaccines kysa uban pediatricians....naa pud na cya sa cebudoc,perpetual, maternity nd community...

akong baby complete jud sa iyaha even katong naa sa health center sa iyaha nlng nako gpa bakuna ky pra wla nay hasol nd ma record npud nia tnan...

mao ni iya # 4141108.... her clinic opens at 10am dha sa may v.rama

lahi rjud kng naa jud private apedia imong baby kay naa ka mtawagan or ma txsan daun f naay problem sa imng anak dli ka mhadlok nd mag kara2x daun dala nia sa hospital....

nd c dr. cavan pud dli na cya gnahan e admit ang baby kng mahimu medicine rjud pra maau daun maluoy cya bsta ipa admit na ky tusukan ug dextrose dn mag gasto pa dw ug mahal....

ngpa flu vaccine gni mi sa amu baby sa iyaha for 1shot lng sulit na kaau kay wla na ni trigger ang asthma sa ako anak nd she's healthier now ky wla na kau cya nag sakit2x pud....
    pilay bayad sa flu vaccine sis? pila kinahanglang shot para sa baby?

Quote Originally Posted by xxbanbanxx View Post
    pilay bayad sa flu vaccine sis? pila kinahanglang shot para sa baby?
    1k per shot kng below 1yr. old imong baby 2shots needed ana bt kng 1yr kapin na cya 1shot nlng gud 4 1yr. nana ang prevention....

pneumococcal vaccine 4 2yrs. old plus sis s much cheaper dan d 1st pneumococcal so much better f pa imunize ka ana ig 2yrs. old na sa imong baby kay 2shots lng ang needed kng mgpa vaccine ka ana no need na sa flu vaccine ky halos preha rman cla pud so i suggest pneumococcal nlng jud...ako wla pman ko nkpa pneumococcal sako bb ig 2yrs. old nlng sa among pedia 4k per shot na cya sa below 2yrs. old dn 2.5k per shot dn 2shots neded nlng 4 d baby na above 2yrs. old na cya....

iyang varicella is 2k pud nkapa varicella nman mi nd it helps jud ky gpang chikenpox ang mga kids sa amua bt wla jud ntakdan akong bb kng mtkdan mn gani dw cya gamay ra dw nd dali ra mwala mura ra dw cya wla gi chkenpox so much better f mpa imunize nmu cya ana....

kita mn gud parents dli nta mg mind sa gasto sa tong kids bhala unsa kamahal bsta mka sure lng ta na lau sa mga sakit2 atong anak ky kng ma hospital mas dako ang gasto nd luoy pud ang baby...

HIB nd rotavirus vaccines r importnts pud baya sa bata ky f hilantan ang bb dli ka mhadlok ma convulsion cya kng taas ya hilanat nd prevention pud cya 4 meningitis tungod sa HIB (3shots neded) dn ang rotavirus pud oral mana cya gamit pud kaau ky kng mkakaon hugaw imong baby dli cya mg diarhea daun lyk sa amua dli mi nagapa bukal sa feding botles sa amu bb mn gud amo lng ibutang sa ref kng sa uban kids mg kalibanga daun cla ky ma pan-usan ang botle mgka germs na daun dn sensitive bya ug mga stomach ang babies so sa among anak dli cya masilan ug tyan

dn most of d kids kusog mamunit ug bsan unsa dn kaunon daun nila so mgkalibanga daun bt kng npa rotavirus nmu cla confident kaau ka na dli daun mag diarhea imong baby prevented cya from germs...
    Last edited by ashmae_01; 07-15-2009 at 10:27 AM.

Quote Originally Posted by ashmae_01 View Post
    pneumococcal vaccine 4 2yrs. old plus sis s much cheaper dan d 1st pneumococcal so much better f pa imunize ka ana ig 2yrs. old na sa imong baby kay 2shots lng ang needed kng mgpa vaccine ka ana no need na sa flu vaccine ky halos preha rman cla pud so i suggest pneumococcal nlng jud...ako wla pman ko nkpa pneumococcal sako bb ig 2yrs. old nlng sa among pedia 4k per shot na cya sa below 2yrs. old dn 2.5k per shot dn 2shots neded nlng 4 d baby na above 2yrs. old na cya....

iyang varicella is 2k pud nkapa varicella nman mi nd it helps jud ky gpang chikenpox ang mga kids sa amua bt wla jud ntakdan akong bb kng mtkdan mn gani dw cya gamay ra dw nd dali ra mwala mura ra dw cya wla gi chkenpox so much better f mpa imunize nmu cya ana....

kita mn gud parents dli nta mg mind sa gasto sa tong kids bhala unsa kamahal bsta mka sure lng ta na lau sa mga sakit2 atong anak ky kng ma hospital mas dako ang gasto nd luoy pud ang baby...

HIB nd rotavirus vaccines r importnts pud baya sa bata ky f hilantan ang bb dli ka mhadlok ma convulsion cya kng taas ya hilanat nd prevention pud cya 4 meningitis tungod sa HIB (3shots neded) dn ang rotavirus pud oral mana cya gamit pud kaau ky kng mkakaon hugaw imong baby dli cya mg diarhea daun lyk sa amua dli mi nagapa bukal sa feding botles sa amu bb mn gud amo lng ibutang sa ref kng sa uban kids mg kalibanga daun cla ky ma pan-usan ang botle mgka germs na daun dn sensitive bya ug mga stomach ang babies so sa among anak dli cya masilan ug tyan

dn most of d kids kusog mamunit ug bsan unsa dn kaunon daun nila so mgkalibanga daun bt kng npa rotavirus nmu cla confident kaau ka na dli daun mag diarhea imong baby prevented cya from germs...
    salamat kaayo sa imong info sis...

Junior Member
    Quote Originally Posted by gabriellerace View Post
    try miller hospital look for Dr. Pepito. maayo kayo na nga doctor, anytime u can contak him if u have probs with ur child....
    Are you talking about Dr. Leopoldo Pepito at miller hospital? Hapit ko ma leukemia and he was my doctor at that time.. sya naghatag nako ug tambal.. i remember 6 years old pko ato nga time and nw i'm already 27, alive and kicking... i don't know kung pedia sya kay wala pa man koy buot at that time unya nakalimot napud ko.. basta kung si Dr. Leopolo Pepito gani, APPROVE JUD KO kay wala unta ko karon and i wouldn't be able to enjoy my life with my family now if it wasn't for him.. SYEMPRE GOD MADE EVERYTHING HAPPEND..

Junior Member
    try pud sa perpetual soccor sa lahug.. look for Dr Marie Patalinghug.. fiance na sa akong cousin.. maayo pud na sya nga doctor.. batan-on pa pud

Elite Member Kenah's Avatar
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by crazy_lazy View Post
    Dra. Mercy Po sa akong baby...2545606..the same ra mn guro rates sa mga pedias with regards sa rates sa immunization sa mga kids..unless cgro if relative ninyo like sa among case, naa pud mi special rate sa amo doc na relative..pero wala pako ka adto niya ako ra sis..

for me, dili lang cgro nato ipa immunize ato baby sa sentro..barato lagi pero dba i half2 mn ang dosage ana with the other kids? and dili pud kha hapit nana mu expired na ang mga g use ana?
    sis, BHNW ko sa among health center dire sa mandaue, dili na pataka ug hatag ang nurse sa center sa dosage, i-base na sa edad sa baby, just like anang DPT, dili na itira if ang baby dili ka kaabot ug 11/2 mos. old....

sa private pedia, they give measles shots, nga wala pa 9 mos old ang baby, six mos. pwede na sa ila, but sa health center dili, we follow lang sa guidelines from the DOH...ug sa among city health administrator...

nganong mangita man ta ug problema aron lang ta ma korte...

kanang hepa..B vaccine, once itira na ang first dose, kinahanglan the following itira sad ang second dose , di na pwede mo gap ug laIN NGA month, pwede sa ika-3 but not the 1st and 2nd dose...mawala ang effectivity...

ako pedia c dr edwin cuenco sa chong hua medical arts buotan kaayo c dr cuenco oi mka sabot cya especially imo concern about sa kamahal sa vaccine...cya pa ni engon nko na dili lng sa iya magpa vaccine sa kana dpt, bcg. hep b etc etc...kay free ra daw sa chong hua OPD kana lng mga vaccines wla sa CHH OPD sa iya mi magpa vaccine.

10.    Advertisement

Page 3 of 3 FirstFirst 123