Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 29

@ crazy_lazy asa dapit ang clinic ni Dra. Mercy Po?

ban basta sa bata gane ayaw pag tihik tihik, daghan kaayo pedia na maayo

sa akong mga cousin's....DRA. bullo >chong hua med arts...

Quote Originally Posted by crazy_lazy View Post
    friendly pa dyud si dra. mercy dba? and very accommodating...
    yup friendly, accommodating, nya mo educate gyud siya nato ba, mo inform sa iyang gipangbuhat gi prescribe. tarong gyud physical exam ang baby kada check-up.

dr mercy po naa sa grnd fl chong hua medical arts ig sulod nimo first clinic sa right.

Quote Originally Posted by m!nyanG View Post
    sa akong baby...
    Dra. Cheryl Bullo
    RM405B
    Chonghua medical arts
    2542819
    Mon-Sat 11am-2pm

Si Dr. Sandra T. Revelo ang pedia sa akong bata...Maayo jud na doktor, highly recommended...Cge lang to kasakit akong baby before pa mi na-introduce kang doktora...Karon wla na cyay sakit-sakit...Gi-monitor pud ni doktora ang iyang immunization...Naa sya mag-clinic sa perpetual succour room 510 inig udto mon-sat...den sa sacred heart room 404-c inig hapon mga 5:00 pm mon-fri...

kng gsto jud ka mkaless adto pa immunize sa inyo brgy health center/hall

Quote Originally Posted by m!nyanG View Post
    mao na ang 1st doc sa akong baby..pgpanganak dyud nako..pero balhin dyud dayon mi ni dra. po (mao mn dyud na doc sa akong mga pag-umangkon) and super lahi ra au sila ni dra po...as in grabe dyud mi physical check up si dra Po a.k.a mommy doc kay hubo-an ang baby thn limyuhan ang pusod..bsta, i like dr po dyud!!! si dra. bullo kay igp ra hikap2 gamay ni baby..open diaper thn mao ra..si dra. po, pailian pa dyud gani ug new diaper kay na open na gud...bsta, trust us, DRA po is the best..advice lang, sau lang jud pa sked for appointmnt para na kay sked coz if nt, adto ka sa insert which is so lisod kay dapt mgsau dyud ka para maka insert ka ug sau2 na sked..insert ka if ang dapt naka sked ana na time kay la pa naabt..

sis try Dr. Barbie Cavan cya man pedia sa amu baby

buotan kaau advice jud cya maau nd nindot medicines nd vitamins 4 ur baby
    mas cheaper iyang vaccines kysa uban pediatricians....naa pud na cya sa cebudoc,perpetual, maternity nd community...

akong baby complete jud sa iyaha even katong naa sa health center sa iyaha nlng nako gpa bakuna ky pra wla nay hasol nd ma record npud nia tnan...

mao ni iya # 4141108.... her clinic opens at 10am dha sa may v.rama

lahi rjud kng naa jud private apedia imong baby kay naa ka mtawagan or ma txsan daun f naay problem sa imng anak dli ka mhadlok nd mag kara2x daun dala nia sa hospital....

nd c dr. cavan pud dli na cya gnahan e admit ang baby kng mahimu medicine rjud pra maau daun maluoy cya bsta ipa admit na ky tusukan ug dextrose dn mag gasto pa dw ug mahal....

ngpa flu vaccine gni mi sa amu baby sa iyaha for 1shot lng sulit na kaau kay wla na ni trigger ang asthma sa ako anak nd she's healthier now ky wla na kau cya nag sakit2x pud....
    Last edited by ashmae_01; 07-14-2009 at 04:35 PM.

11.    Advertisement

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast