@junmar4: I heard about HP's bad reputation ug based pud sa imong experiences. Pero not all HP's laptop are bad naa pud maayo jud. Pero I dont recommend HP's PC and or Laptops.
I know not all. Mao ingon based on my experience. Hehehehehehehe.
Sa akoa lang experience, about 95% sa mga bag-o nga model nga laptop murag 2005-up then sa desktop murag 75%, i think 2004-up. But earlier models, wala man kaayo ko kadasmag ug problema.
Aside sa motherboard nga issue, naa pa jud sila issue sa windows 7 upgrade, from bluetooth to sound to display...
Mao lisud kaayo moingon ang technician sa HP nga makaguba ang dili pareho ug speed nga RAM.
Hp ako laptop ron within 1 year sah.. nailisdan nko ug lcd panel kay after 5 moths naay muflicker sa bottom sa LCD screen.. nya nailisdan pod nko ug MOBO..pero wla naguba ang mobo ako ra g.pailis kay abi nko naay guba sa soundcard..pero wla d i.. kay after replace naa man ghapon ang noise so sa ako nani software.. ang ako jud maingon kay nindot au clag service... ilis diritso wlay libog heheh..so karun murag brand new ako laptop ... besides the model kay hapit nani 1 year.heheh
Same question sad ang ako sa ts 512mb gi dungagan nko ug 1 gig same ddr400 pc3200 200mhz pero iyang ma detect is ang 1 gig ra lagi, ni gamit ko CPU-Z ug EVEREST ma detect man sila duha pero ang OS ang 1 gig ra iyang ma detect.