bai naa ko itoy baligya shihtzu mama bai den duschand papa 2000 ang price..see the link for pics or visit my facebook naa didto ang pics sa puppy.contact me at 09326109617
http://i927.photobucket.com/albums/a...3142010429.jpg mao ni ang link bai

YGPM henrypogi

up up up
up up up
up up up

@tamse, naa pd ingato sa robi bai.nangagi mn mi gahapon ug karon
@tashoastaire
--mao buhpla sad? mo palit ko soon... if mapa vet na ko ni karn akong pet..
aron mka balo ko if gamay buh or dako ako paliton nga kind of dog ... pra pakner nya
hehe.. lonely boy man gud ni ako ron...

6K sad nuon toh bro.. pure shitzu man sad.. nindot kaayo,paligo nlng kuwang ato niya.. klaro sad kaayo murag pasmo2.. nia wa ganahi sa environment dd2.. hehe..
bro tashoastaire naa ko 2 mixed Japanese Spits + Shihtzu dogs 1yr old 1male 1 female both are already proven. Complete and Updated Vaccinations by a licensed Vet. mao nalang ni nahabilin sa akong mga dogs nga hairy kay ako gipang dispose tanan nako hairy nga dogs sa kennel kay pregnant na akong wife. focus nalang ko sa chihuahua breed nako. im thinking about trading them both for a phone since naguba ang phone sa akong wife. theyre very loving dili jud mamaak bisan stranger ka then imo i hungit imong kamot sa ilang mouth hehe. simhoton ra nila hehe. then kusog kaayo mamaghot basta naay tao. mo bantay jud sa territory. nakuha na nila sa ilang mommy na jap spitz. ill record a video of them tomorrow then post nako sa youtube para makita nimo sila.
txt me here:
0908 985 8829.
for the meantime here's some pics taken last November: