@ sa ka2ng mga DIY co2 na wala magdugai ang bubbles.. try ni ninu ako formula.. hehe..
basin mu.work pa diay.. kusug cya mu bubble ig mga first 3-4 days but hinai2 na xa mu.bubble mga 1bubble per 5 secs the following days pero mag.dugai2 lng sad jud.. kasuwai ko mga 12 days ani ku2b.. bubble gihapon wd shaking na after mga 7 days.. hehe..
-i used a 6 liter bottle kanang sa mineral
-mga 3/4 sa bottle na tubig
-unia only 1 full cup of brown sugar or 1 and 1/2.. i.shake nako hangtud mahilis
- yeast.. gikan ras mercado akoa.. kanang tag piso.. ako i.dissolve daan before isagul sa mixture
uniaaaaaa... mao ra na xa.. hehe.. mu.bubble nana mga 3 hours more or less. hehe
the reason why i don't use a lot of sugar and use a lot of water instead is that murag mu ferment mana ang imu mixture gud.. mu.produce xag alcohol.. and more sugar means more alcohol..
and a certain percentage of concentration of alcohol made from plentiful sugar kills the yeast..
i think?? sakto bah ni mga master?