duha amo manokan ang usa kay mga pinalit puros ang gipangbutang. wala mi kabaw sa linyada jud ani kay mga pinalit mani namo sa amo kaila sa ilo2x... pero sa usa namo ka manokan kay mao to mga liwat sa kang bebot monsanto mga kelso to ug hatch...
mga bro, basin interesado mo bah.. naay baligya manok tag 5k, high breed gikan dipolog naay wing band. gipa deal rani sa akong kaila. wala ko ma sweto pud kung unsa toh manoka. ako nya piktyuran ug ask sa bloodline. thanks.
tag pila pud na inyong mga high breen na manok? wala ko idea if mahal rani na price or unsa bah. basta iya baligya ani kay 5k. tag 7k daw baligya nila ani sa dipolog.
OT... My trio bantam chickens... Mao ni ako gi testingan ug breed karon, hehehe. First timer pa ni ang 2 ka himongaan, ang cock ila na great grand dad.
Sori sa OT mga bro....![]()
bro ASIL, pwede pa i 2nd fight si Manny kay way tatsa sa ila away ni Ricky. Parehas sa imo fighting cocks ba, gi fight for the 2nd time para championship sa 6 cocks derby.![]()
bro arki,,
i lyk the greys...mdyo medium station pero ok kau...grey lover jud ko bro...bt we do breed lots of reds but bread nd butter sa farm are the greys.....
bro jun
cnsya karn pku kablik sa net..wa nku nabasa imu post....nxtym nalang cguro bro...
bro sky,,,
ako lang cguro to e share nimu amu roundhead grey,,,bali na xa ug paku bai....dn sa pullets wala pku kapili...mga june or july cguro ma update na tka....pm lang ny ko nimu....
junmarco,
lage same cla style sa amu grey..hehehehehe.....
Best,,,,
ASIL
""long live the sport of the true gentlemen"'
Last edited by skyblue_lord; 05-05-2009 at 09:56 AM.
ikaw lang presyo bro..pila imu ma aford...ma ikog ko mu resyo ky baldado mn gud...basta para lang sa mga bataan sa farm ang imu ibayad ana bro para malingaw sd cla...originaly gud price amu manuk 5t up...kani ky baldado ako nalang hatag hehehehe...btw para 4 d boys lang bro...pila gud imu ma aford...
Best,,,,
ASIL
""long live the sport of the true gentlemen"'