i min kana naa sa uc vah....sam lao man guro tag iya ana..na btaw lain unisim..nas maau kaysa ilaha...
i min kana naa sa uc vah....sam lao man guro tag iya ana..na btaw lain unisim..nas maau kaysa ilaha...
There are 2 big players sa unisim diri sa Cebu, Under ko ni Samuel Lao, wla ko kahibalo sa 1, naa kuno dapit sa capitol. So far ok ra man. cover nko almost half of retailers sa Isla sa Camotes. Wala pa may problema.
Dili ra reloading ilang negosyo, and I'm a part of this "kabuhayan". Naa mi seminars most of the time. So be knowledgeable of what you're doing.
amo-a kay loadcentral man... isa ra ka sim ang gigamit pag create sa account. good ani kay this is internet driven cya, so naa sa internet cafe, den kung sa office naay mgpa load and naa koy internet, pwede ko maka load.... drawback of course kay kung wala kay internet, dili ka maka load....![]()
share lang pud ko sa unisim. been a dealer for almost 3 yrs na,, and super ok akong income... daghan man pud kog retailers and i update jud nako sila sa mga new products.. though naa man jud nang hang ups sa system nila,, but same rman pud sa kung mag focus kag one network. kasuway man pud kog retailer sa smart, naa juy deperensya sa income nimo, but cents rman ang mas convenient sa unisim kay one cp ra imong gamit, plus mkakita paka sa imong tanan transactions online..
naa man jud mu bad mouth sa one sim to all networks na loading,, but i can say na ok kaau for me.. i guess mudepende jud sa imong market and sales talk.
under pud ko ni sam lao, maau kaau na taw.. if naa ka blema, dali ra au mu respond.. he will help u jud sa tanan ma encounter nimo na blema regarding imong loading.
asa ta mkaparegister aning unisim nga barato mga baimahal kaau dri sa amoa.. 500 unya 2oo ray load murag alkansi mn ko mga bai kung mopadayun kog palit... kung naa mo nahibaw-an plz email lng nko... artemio_jose_amancio@yahoo.com... thanks mga bai
Mga bai, ako pwede ko makaregister ninyo using LoadCentral account. LoadCentral may gigamit anang unisim. Php100 ra akong activation, no loadwallet yet. Loading and reloading of loadwallet is through metrobank, bdo, or smartmoney. Available time of meet-up para maexplain nako ang details is after 6:00PM kay naay koy full-time job. Point of meet-up: SM, Gaisano Metro Colon, Robinsons, Ayala or places nga duol ra ana. For more info, text me at 09293014816.
@ emb_ventures: Usual activation fee is Php300, wala pa nay loadwallet.