asus P5VD2-VM SE 1800 only, bought it last oct. 29, 2008 so naa pani warranty. baligya nako kay palit ko lain kana mo support ug 4gb na memory. ari lang ta talamban dapit kita ha kung naa mo palit.
asus P5VD2-VM SE 1800 only, bought it last oct. 29, 2008 so naa pani warranty. baligya nako kay palit ko lain kana mo support ug 4gb na memory. ari lang ta talamban dapit kita ha kung naa mo palit.

pila last nimo ani bropaliton nako txt me 09072105355
pila diay recent price ani nga motherboard?

bro call me this number sabot ta 4200229 ray.. interested ko but i will to talk to you personaly..

if gusto ka support ug 4GB nga memory, ayaw na baligya, imo processor kung ready 64Bit na OS, change to 64Bit Operating System, that will support 4GB RAM, bisag unsa pa imo paliton nga board ug processor nya dili 64Bit Ready, OS 32Bit gani ang basa sa imo PC kay 3GB+ ra gyud bisan ug 4GB imo gibutang nga RAM, Hope this will help you a bit, salamat, sayang man gud imo MOBO, barato kaau imo baligya, nya basin nag 32Bit imo OS, INFO ra ni ako, maayo unta dili pud ko sayop, ug dili pa kaau ko late sa ako INFO
mo support ko ni oneeno... you need a 64bit OS. para mu support ug 4gb imo memory

hitch lang ko mga bro I need mobo for my celeron d 533 fsb ug mother board na socket AM2 para sa ako AMD athlon- pm me- needed kaayo.
thanks